|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaki szampon do w³osów?
Hej, hej kochane
Ogólnie mój problem polega na tym, ¿e nie mogê sobie dobraæ szamponu. Poluje na jaki¶ intensywnie pachn±cy, ¿eby w³osy po wysuszeniu nim pachnia³y. Stosowa³am ju¿ wiele szamponów i niewiele z nim dawa³o taki efekt. Mo¿ecie jako¶ pomóc w³asnym do¶wiadczeniem ?? Dodam, ¿e niestety mam problem z przet³uszczaniem siê w³osów
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Dot.: Jaki szampon do w³osów?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 119
|
Mo¿e zle doradzam ale ja te¿ mam problem z przet³uszczaniem i wybra³am szampon zio³owy brawa tatro chmielowy poniewa¿ dodatkowo wypadaj± mi w³osy. A ¿eby ³adnie pachnia³y to mo¿e od¿ywka z nivea albo dove ?? Sam szampon raczej nie utrzyma zapachu na w³osach.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Przy moich przet³uszczaj±cych siê w³osach, szampony specjalistyczne jeszcze bardziej pog³êbia³y problem. Dlatego tez przestawi³am siê na szampony do w³osów normalnych. Teraz nawet, u¿ywam bia³ego jelenia z bawe³n±, jest on chyba do suchej skóry i szczerze mówi±c, z dotychczasowych szampnów jakie stosowa³am ( a moje w³osy sa bardzo wymagajace) jestem z niego najbardziej zadowolona. A co do zapachu w³osów to od¿ywka loreal.. maja bardzo ³adne zapachy i utrzymuja siê po umyciu
`Dopóki walczysz - jeste¶ zwyciêzc±` Edytowane przez turkusek Czas edycji: 2013-01-08 o 17:02 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Joanna, Apteczka babuni
z rozmarynem, jest wzmacniaj±cy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 188
|
To ja polecê szampony TIGI z serii Bead Head, wszystkie pachn± piêknie, a je¶li dobierzesz sobie do tego od¿ywkê to efekty bêdzie jeszcze lepszy.
Ja mam zestaw z serii Bead Head Superstar - pachnie malinami i sprawuje siê ¶wietnie. Ewentualnie Szampony i od¿ywki CHI (fioletowa seria Volume) maj± zapach bananowy
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 94
|
Hej
ja mam problem z wypadaj±cymi w³osami, ale nie o to chodzi . Ja u¿ywam bardzo du¿o szamponów ale ostatnio siostra zostawi³a szampon dla dzieci .... bambino http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1856782.jpg w³osy mo¿e po nim tak ³adnie nie pachn± (nie czuæ nic) ale s± bardzo ³adne i " ¶wie¿e" . a najlepsze szampony to te, które maj± naturalne ph ).
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

ja mam problem z wypadaj±cymi w³osami, ale nie o to chodzi