Jaki szampon do w³osów? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-01-04, 20:10   #1
schogetten
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10
Send a message via Skype™ to schogetten
Lightbulb

Jaki szampon do w³osów?

Hej, hej kochane
Ogólnie mój problem polega na tym, ¿e nie mogê sobie dobraæ szamponu. Poluje na jaki¶ intensywnie pachn±cy, ¿eby w³osy po wysuszeniu nim pachnia³y. Stosowa³am ju¿ wiele szamponów i niewiele z nim dawa³o taki efekt. Mo¿ecie jako¶ pomóc w³asnym do¶wiadczeniem ?? Dodam, ¿e niestety mam problem z przet³uszczaniem siê w³osów
Stary 2013-01-04, 22:46   #2
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128
Dot.: Jaki szampon do w³osów?

Cytat:
Napisane przez schogetten Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, hej kochane
Ogólnie mój problem polega na tym, ¿e nie mogê sobie dobraæ szamponu. Poluje na jaki¶ intensywnie pachn±cy, ¿eby w³osy po wysuszeniu nim pachnia³y. Stosowa³am ju¿ wiele szamponów i niewiele z nim dawa³o taki efekt. Mo¿ecie jako¶ pomóc w³asnym do¶wiadczeniem ?? Dodam, ¿e niestety mam problem z przet³uszczaniem siê w³osów
Moim zdaniem ¿aden szampon nie bêdzie wystarczaj±co mocny, aby tylko po nim zapach siê utrzyma³. ¦licznie pachnie i utrzymuje siê ten zapach na w³osach po maseczce Organique Anti-age
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-05, 08:52   #3
natascha07
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 119

Mo¿e zle doradzam ale ja te¿ mam problem z przet³uszczaniem i wybra³am szampon zio³owy brawa tatro chmielowy poniewa¿ dodatkowo wypadaj± mi w³osy. A ¿eby ³adnie pachnia³y to mo¿e od¿ywka z nivea albo dove ?? Sam szampon raczej nie utrzyma zapachu na w³osach.
natascha07 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-08, 17:00   #4
turkusek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 405
GG do turkusek

Przy moich przet³uszczaj±cych siê w³osach, szampony specjalistyczne jeszcze bardziej pog³êbia³y problem. Dlatego tez przestawi³am siê na szampony do w³osów normalnych. Teraz nawet, u¿ywam bia³ego jelenia z bawe³n±, jest on chyba do suchej skóry i szczerze mówi±c, z dotychczasowych szampnów jakie stosowa³am ( a moje w³osy sa bardzo wymagajace) jestem z niego najbardziej zadowolona. A co do zapachu w³osów to od¿ywka loreal.. maja bardzo ³adne zapachy i utrzymuja siê po umyciu

Edytowane przez turkusek
Czas edycji: 2013-01-08 o 17:02
turkusek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-08, 17:11   #5
amadax3
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 34

Joanna, Apteczka babuni z rozmarynem, jest wzmacniaj±cy
amadax3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-08, 18:29   #6
misiaq
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

To ja polecê szampony TIGI z serii Bead Head, wszystkie pachn± piêknie, a je¶li dobierzesz sobie do tego od¿ywkê to efekty bêdzie jeszcze lepszy.
Ja mam zestaw z serii Bead Head Superstar - pachnie malinami i sprawuje siê ¶wietnie.

Ewentualnie Szampony i od¿ywki CHI (fioletowa seria Volume) maj± zapach bananowy
Stary 2013-01-11, 11:04   #7
jabuuszko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 94

Hej ja mam problem z wypadaj±cymi w³osami, ale nie o to chodzi . Ja u¿ywam bardzo du¿o szamponów ale ostatnio siostra zostawi³a szampon dla dzieci .... bambino
http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1856782.jpg
w³osy mo¿e po nim tak ³adnie nie pachn± (nie czuæ nic) ale s± bardzo ³adne i " ¶wie¿e" . a najlepsze szampony to te, które maj± naturalne ph ).
jabuuszko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.