| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-12-23, 17:34 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | Napis z budyniu

Dziewczyny, chciałabym zrobić napis na babeczce z budyniu. Od razu mówię, że jestem bardzo początkującą kucharką ;-) chciałabym zapytać Was, czy taki napis będzie się trzymał? czym mogę go utrwalić?

__________________ Szczęście to żaden fart, którego niektórym brakuje.  Szczęście to nie jeden wielki sukces. Szczęście liczy się w miliardach - tysiącach dobrych dni i milionach niepowodzeń. | 
|     |   | 
|  2012-12-23, 20:17 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Dot.: Napis z budyniu

Utrwalić? w sensie że co? Lepiej zrób napis z lukru. Budyń ewentualnie zrób z mniejszej ilości mleka by był bardziej gęsty i się nie rozlał 
				__________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho (maj 2010-...) | 
|     |   | 
|  2012-12-23, 20:23 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Biały100k:) 
				 | 

Dot.: Napis z budyniu

La belle możesz spróbować polewę z kakao (łyżka kakao +łyżka masła,2 3 łyżki mleka,odrobinę cukru pudru .Rozpuscić w goracym mleku i poczekać aż wystygnie potem można "pisać"  esy floresy   albo rozpuścic czekoladę   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.