|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chłopak przyjaciółki
Witajcie dziewczyny
![]() Od pewnego czasu mam wrażenie, że chłopak mojej przyjaciółki " kopie pode mną dołki" ![]() ![]() Jakieś dwa tygodnie temu spotkałam się z Kaśką i koleżankami z pracy na piwie. Od samego początku moja przyjaciółka była dziwnie cicha, więc jak tylko wyszłyśmy przed lokal na fajkę zapytałam ją o co chodzi. Na początku nie bardzo chciała powiedzieć ale w końcu dowiedziałam się, że jej chłopak stwierdził, że na ostatniej imprezie próbowałam go podrywać ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za długi wpis, ale nie miałam komu się wygadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak przyjaciółki
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-12-21 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No, ale czy tak zachowuje się dorosły człowiek? Przecież on nie ma powodów do zazdrości! To nie tak, że ona nie miała czasu dla niego, bo spotykała się ze mną. Nie wiem może myśli, że jako singielka jestem zazdrosna o ich związek i będę go sabotować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ten facet jest zdrowo walnięty
![]() Wkurzają mnie takie typki ![]() Ja bym odpuściła. Powiedziałabym koleżance, że rozumiesz jej uczucia do niego ale przykro Ci, że po 10 latach pozwoliła swojemu facetowi zasiać ziarenko wątpliwości w waszej relacji. Nie planujesz się narzucać i jeśli przemyśli sobie to wszystko to z chęcią wybierzesz się z nią na piwo, a póki co nie dasz wkręcać się w jakieś konflikty z tym facetem (który notabene zupełnie Cię nie interesuje). Jeśli faktycznie nie okazywałaś nigdy zainteresowania jego osobą, to ten goguś ma niezłe ego w takim razie, skoro myśli, że poświęciłabyś Waszą przyjaźń dla pary spodni. ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ten facet jakiś nie bardzo, skoro musi się uciekać do takich zabiegów; czuje się niepewnie albo jest chorobliwie zazdrosny. Jeśli próbuje ją odseparować od dawnego życia, to tak naprawdę krzywdzi Twoją przyjaciółkę. Normalne, że Tżtowie nie zawsze kochają naszych przyjaciół, co do niektórych mają obiekcje. Ale dojrzali ludzie mówią o konkretach, wydarzeniach, a nie sieją plotki.
Jesteś w trudnej sytuacji, bo masz przeciwko sobie jego słowo, Twoja przyjaciółka temu wierzy. Nie ma kto stanąć po Twojej stronie. Warto, żebyś pogadała z nią o sytuacji. Ale jest ryzyko, że facet ją urobił i Ci nie uwierzy. Najlepsza byłaby konfrontacja Twoja z nim, powiedzenie, że dobrze wiesz, co robi, żeby podkopać relację z przyjaciółką. I słuchałabym, co ma do powiedzenia. Nie sądzę, by był na tyle bezczelny, żeby zaprzeczać. I może to perfidne, ale nagrać tę rozmowę i potem pokazać to przyjaciółce.
![]() |
![]() |
#7 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
wątpię, aby gość z premedytacją wymyślał takie bajeczki (a może po prostu nie chcę wierzyć, że tacy ludzie naprawdę istnieją). może on źle interpretuje Twoje zachowanie względem niego, może ma przerost ego?
ja powiedziałabym Kaśce raz a dobrze, że jest dla mnie przyjaciólką, że nigdy nie mieszałabyś między nią a facetem etc. jak nie uwierzy to i tak nic więcej nie zrobisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Z przyjaciółką na pewno porozmawiam. Jest mi strasznie przykro, że uwierzyła chłopakowi i jeśli nie uda się nam wyjaśnić tej sytuacji, to pewnie będę musiała się z tym pogodzić. Kolesia nie chcę nawet widzieć ![]() ![]() ![]() Ja też nie mogę uwierzyć, że wymyśla takie historie ale nie umiem tego inaczej wytłumaczyć. Nie sądzę, że faktycznie myśli, że go podrywam. Jasne, byłam dla niego miła ale dla wszystkich jestem miła (albo przynajmniej się staram) Edytowane przez wildcrazychild Czas edycji: 2012-12-21 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Niektorzy faceci sa zazdrosni o czas jaki posiwecamy naszym przyjaciolom i to moze dlatego chce was sklocic. Ja z moimi przyjaciolkami mam zasade ze bylych obecnych i na oku facetow [przyjaciolek nie podrywamy, nie spotykamy sie itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.