|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sweter z angory Lana Del Rey H&M - warto?
Strasznie podoba mi się ten sweterek, ale sporo osób mówi, że on się pyli i zostawia puchy na ubraniach, ma ktoś ten sweter? faktycznie tak jest? bo nie wiem czy mi się opłaca wydawać 80 zł na coś, w czym nie będę chodzić, na tej dziewczynie wygląda on przecudnie, pytanie tylko czy jest praktyczny:http://www.musthavefashion.pl/sweter...ej-stylizacji/
pomożecie? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sweter z angory Lana Del Rey H&M - warto?
Mi się on podoba, choć w reklamie wyglądał na grubszy, ja bym kupiła gdybym nie miała innych wydatków.
A co do pylenia, to pewnie i ten sweterek pyli, ale myśle ze jakbys ię założyło dzinsy to byłoby ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powiedz szczęściaro gdzie się jeszcze te sweterki ostały, bo ja w żadnym z wielu H&M'ów w których ostatnimi czasy byłam nie widziałam ani jednego
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
obłażą strasznie - ja sprawdziłam w sklepie, po prostu otarłam lekko o płaszcz (na ktorym raczej pyłki nie zostają) i zostało mnóstwo tego puchu. ale sweter jest piękny, na żywo też.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie tylko obłażą, ale się kulkują i mechacą po kilku założeniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
sama sie nad nim zastanawiam i doszlam do wniosku, ze kazdy bedzie pisal ze oblazi wiec to kwestia czy Ci sie podoba czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
śliczny jest ten sweter
![]()
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie bylo mojego rozmiaru juz, ale chyba kupie via net tylko, ze mam juz 3 rozowe swetry przeraza mnie troche makijaz/kolor skory/kolor wlosow - wszystko razem u tej pani z linka powyzej no i te zblurowane, wyszopowane amatorsko wlosy :/ Edytowane przez 201704051536 Czas edycji: 2012-12-10 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ten sweter to tragedia po prostu! Kupiłam przez allegro, więc tylko tym się usprawiedliwiam. Założyłam raz. Jakie było moje zdziwienie, gdy będąc poza domem zauważyłam, że cała jestem w jasnym puchu. Mam kota i nigdy po nim nie miałam tak oblezionych ubrań, jak po tym swetrze. Całe spodnie i kurtka. Najgorsze, że oblazła też kurtka od wewnątrz, i mimo czyszczenia coś tam musiał pozostać, bo za każdym razem po zdjęciu kurtki muszę się czyścić wałkiem.
Po tym jednym założeniu włożyłam sweter do reklamówki i szczelnie zawiązałam. Sweter nie nadaje się do użytku. Nawet jak założycie jasne ubranie, na którym nie będzie widać tych farfocli, to zlitujcie się nad innymi ludźmi, którzy będą się z wami stykać ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.