![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
komórka :)
Dziewczyny! chciałabym sobie kupić jakąś fajną komórkę. Myślę o Siemensie. Jednak nie wiem który model byłby najlepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: komórka :)
A57 chyba jest nowszy, więc może troche lepszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Smerfeto, ja odradzam siemensy! od półtora roku mam S55 i mam więcej kłopotów niż radości :/ dwa razy odpadły mi przyciski, raz musiałam wymienić jakąś częśc, która kosztowała mnie 80 zł. aaa i zapomniałam dodać o baterii trzymającej niecałe dwa dni :/
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wejdz na strone www.inspiracja.pl i tam w bazie telefonow wybierz telefon, ktory Cie interesuje. Pojawia sie tam wiele opinii uzytkownikow, oraz oczywiscie wiadomosci o telefonach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.era.pl/index.php/id=porow...0/section=korp
Tu możesz porównywać modele. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
jesli juz koniecznie siemens i koniecznie z serii A ... to najlepiej A65 !
kupilem ostatnio w idei mix za 1 zl ( wiecej nie mialem przy sobie ;P ) kolorowy ekran 4 tys kolorow - tapetki , loga , polifonia , mms , java ... aaa i mozna podlaczyc aparat ... ogolnie siemensy sa tak jakby to napisac ... delikatnie ? ale ten model jest wyjatkowo bezawaryjny ... odpukac :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dobry wątek dla mnie, bo akurat przymierzam się do zakupu telefonu na kartę. Mam pytanko: w jakiej sieci kupić? Nie wiem w której się teraz najbardziej opłaca. Myślałam o tym http://www.simplus.pl/simplus/showDo..._ericsson_t230 ale sama nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To fakt ze Siemensy sa raczej delikatne (ale dobre), ale zawsze byly tansze niz Nokie (te z kolei niezniszczalne - przynajmniej w moim przypadku
![]() Zaliko ja mam Simplusa. W moim przypadku sie to oplaca z tego wzgledu, ze mam kilku znajomych do ktorych najczesciej dzwonie i pisze w tej sieci (a mozna tu miec 7 swojakow, w taryfie Team 7 - a tam SMS 1gr i minuta 39gr). Ogolnie wiecej SMS'uje wiec wychodzi mnie to tanio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Widzę, że większość miała przykre doświadczenia z siemensami... Ja natomiast muszę wam powiedzieć, że siemens był moim pierwszym fonem- miałam go 2 lata i byłam baaaaardzo zadowolona- żadnej awarii problemów. Później miałam kolejnego siemensa i tu również bez zastrzeżeń!! Obecnie mam samsunga i -pfu pfu- również jestem zadowolona, aczkolwiek jest troszke bardziej skomlikowany...
Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru w doborze fona!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam erę (tak tak) i też jestem zadowolona. Czasy się tutaj kumulują i nie muszę patrzeć, którego dnia doładowywuje. Wysłałam smsa za 9 zł i teraz mam darmowe smsy do 1 osoby, (ale chyba już po tej promocji). Do ery, heyah i na domowe dzwonie za 29 groszy i sms za 7gr. Do kilku wybranych osób (era, albo domowy) można dzwonić za 19 groszy, ale trzeba to aktywować za 9zł (działa przez 9 miesięcy). Nawet fajne mają te promocje i wszystko jest jakieś takie proste (jak nie płacę, to nie płacę, a nie jak w simplusie, że się płaci i zwracaja potem - bez sensu takie zamieszanie). Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2005-08-16 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja z kolei wybralem idee mix ...
telefon wizalem za 1 zl bo po co wiecej :P a ze umowe mam na 24 miechy juz nie beda sie ludzie skarzyc ze czesto zmieniam numery. na karte dla mnie najlepiej by wychodzil nowy pop ... znajomi sa w ideei i co najwazniejsze moja druga polowke namowilem na idee bedzie mogla do mnie sms'owac za 1 gr ... dodatkowo sa pakiety "masz gadane" i "darmowe weekendy" i ogolnie tanio jest ... a telefon mozna kupic z allegro ... za te 300 zl juz mozna cos porzadnego kupic ... a starter w idei 10 zl tylko z czego 8 zl na koncie. mam nadzieje ze jak idea zmieni marke na orange bedzie taniej :P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie zawiodłam się na Siemesnach. Żadnych napraw, usterek. Bateria rzeczywiście krótko trzyma, ale dość szybko kupiłam sobie nową i ta trzyma już tydzień. Tylko to oczywiście kolejny wydatek zakup nowej, porządnej baterii.
Siemensa A65, którego polecił MarcinK ma mój chłopak i jest zadowolony. Jest tam pare fajnych bajerów więc i ja polecam ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A w POPie słyszałam, że kasa przepada po upływie czasu. Bezczelność! Nikt mi nie będzie mówił kiedy i ile mam dzwonić, ani zabierał moich własnych pieniędzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
tak zabieraja kase ... daja znac sms ze czas sie konczy i od niego jest 5 dni na doladowanie ... ale w zamian daja mozliwosc odbierania rozmow przez 12 miesiecy ... czego nie ma u innych opow ...
a tak samo ja moglbym napisac ze w plusie lipa ... nikt mi nie bedzie blokowal ksiazki adresowej jak uplynie termin doladowania ... (btw dalej tak robia ?? ) wszedzie sa plusy i minusy ... jednak pod wzgledem zasiegu i jakosci polaczen wzglednie najlepszym operatowej dla mnie jest idea. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a Sagem my X-1 ? co o nim myslicie ? był niedawno w zestawie za 149zł., ale chyba już promocja się skończyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a ja sie nei zgodze ![]() ![]() jak dla mnie fajny telefonik ale nie widzialam jeszcze tego drugiego to nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie wiecie czy w Erze będą jakieś promocyjne zestawy w najbliższym czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tu masz linka mozesz sobie luknać ![]() http://www.era.pl/index.php/id=p_zes...taktak/zone=-1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dzięki, ale tam są tylko te stare zestawy, które raczej już są mało dostępne lub wcale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
jaka sieć się bardziej opłaca : POP czy Era Tak Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zalezy ile chcesz na niego przeznaczyć
![]() Zobacz sobie Siemensa c55... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
fajny ten siemens c55 ale chyba nie można go dostać na kartę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
chyba jednak wolałabym nowy telefon prosto ze sklepu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to osobista sprawa, więc ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja mam nokie 2300, w prawdzie nie ma zadnych bajerow, taki normalny telefon, a kupilam go na karte w heyah i bardzo jestem z niego zadowolona, chyba bym go nie wymienila na inny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jakoś mam większe zaufanie do tlefonu kupionego w sklepie z gwarancją. wolę dać więcej kasy, ale mieć pewny dobry towar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
eh ... mowisz ze sklepu .. poszukaj w mediamarkt ...
gdzies na spamie spod drzwi wejsciowych zauwazylem ze sa dosyc "fajne" telefony w niskich cenach ... bez simlocka wiec moga dzialac w kazdej sieci ... a starter mozesz kupic sobie osobno ... poszukaj jeszcze w sklepach internetowych ... nierozsadne jest kupowanie telefonow w zestawach "na karte" ... jak mozna miec i telefon i starter duzo taniej ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a znasz jakąś stronkę gdzie można kupić telefony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.