|
Notka |
|
Medycyna i dermatologia estetyczna Chciałabyś poprawić wygląd Twojej skóry bez ingerencji chirurga? Masz pytania z dziedziny medycyny estetycznej i dermatologii? Nasz ekspert odpowie na Twoje pytania! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zabieg dla 48-latki
Witam wszystkich
![]() w ramach prezentu gwiazdkowego chciałabym zakupić mojej mamie serię zabiegów odmładzających/upiększających. Niestety ze wzg na mój wiek nie znam się się kompletnie na zabiegach dla Pań w wieku ok. 48 lat (tyle właśnie ma moja mama) Mama ma cerę mieszaną, ze zmarszczkami głównie mimicznymi - przy oczach jest ich trochę więcej + kurze łapki i bardzo dużo przebarwień. Nie wiem czy są to jakieś przeciwwskazania dla zabiegów ale na czole ma bliznę po przebytym parę lat temu półpaścu i skórę bardzo podatną na alergię (alergia na słońce oraz na kosmetyki takie jak np. zwykły puder sypki z Inglota) Myślałam o fotoodmładzaniu, ale nie wiem czy ze wzg na alergię będzie o dobry wybór? I ile takich zabiegów powinno się odbyć? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg dla 48-latki
Wg. mnie lepiej kupić mamie bon w klinice chirurgii estetycznej (bron boze nie u kosmetyczki) podesłać ją na konsultację z chirurgiem i to on zadecyduje co jej się przyda najbardziej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zabieg dla 48-latki
Witam,
Dostałam rekomendację od kolegi z pracy, któremu pomogło to na jego dolegliwości (m. in. problemy z ostrością wzroku). To nawet nie jest żadne SPA, ani kosmetyka, to są zabiegi odmładzające, regenerujące itd. Sama zauważyłam, że siedzi przy monitorze bez okularów i jakby bardziej żywy.Choć na innym forum umieściłam pytanie o zabiegi lecznicze pomagające w rzuceniu palenia i usuwające skutki palenia, jestem przekonana, że możesz się tym zainteresować. Pamiętaj, że na razie jest tam promocja 50% . Podaję adres http://carpediem-therapy.com/ tel. 508-921-411 cała reszta jest na stronie. Nie będę Ci więcej opowiadać, bo tyle wiem i wolę nie przekręcać. Pozdrawiam Kaśka. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.