|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bezpieczeństwo Narodowe, co później?
Witajcie Wizażanki !
![]() Jestem licealistką, za rok piszę maturę. Wiem, że to jeszcze kawałek czasu, ale już teraz zastanawiam się nad tym, co robić dalej. Przeglądam różne kierunki studiów, jednak martwi mnie fakt, że nigdzie nie mogę się 'wpasować' czy z racji zainteresowań czy uzdolnień. Jestem humanistką, jednak od zawsze rajcowało mnie wojsko. Myślę, żeby pójść na bezpieczeństwo narodowe na WSOWL we Wrocławiu, ale sama nie wiem, co powinnam myśleć o tym kierunku. Wydaje się być interesujący, ale czy przydatny? Wiem, że teraz mało kto pracuje w swoim zawodzie. Jak uważacie, czy po tym miałabym szansę związać się z wojskiem? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bezpieczeństwo Narodowe, co później?
Mam nadzieję, że kierunek jest jak najbardziej przydatny bo sama jestem na drugim roku tylko że na innej uczelni
![]() ![]() Warto też zobaczyć na program studiów na danej uczelni bo ja bardzo się rozczarowałam. Na UJ mamy mało przedmiotów "specjalistycznych", większość to historia i stosunki międzynarodowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bezpieczeństwo Narodowe, co później?
Cytat:
![]() Renoma szkoły, nie zaqwsze idzie w parze z tmy czego oczekujemy, wszystko zawsze jesty tylko ładnie opisane, by zachęcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.