|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kursy samoobrony dla kobiet?
Czy orientujecie się czy takie kursy przeprowadza policja także w średniej wielkości miastach? Czy któraś z Was uczestniczyła może w takim kursie? Bo mnie to interesuje...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: kursy samoobrony dla kobiet?
Zadzwoń do komendy policji w swoim mieście na pewno Ci powiedzą czy robia takie kursy i jesli tak, jaki jest termin
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: kursy samoobrony dla kobiet?
witam
wrzuc w google hasło :"kobieta bezpieczna "to kurs dla kobiet szkoda tylko ,że w kilku miastach i niestety nie w moim a dojazd do najbliższego 100 km nie uważam za bezpieczny i kółko sie zamyka. pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: kursy samoobrony dla kobiet?
Podnoszę
![]() Może któraś Wizażanka może polecić skuteczny kurs w Krakowie ??
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: kursy samoobrony dla kobiet?
Wznawiam.
Szukam kursu - płatne/bezpłatne, kilku tygodniowe czy z karnetami miesięcznymi - w trybie praktycznie natychmiastowym (wczoraj miałam niespodziewane zejście do parteru na szczęście skończyło się szczęśliwie). Okolice Gliwic, Katowic, Zabrze, Ruda Śl, Chorzów. Ma ktoś jakieś informacje, placówki do polecenia? Przede wszystkim interesuje mnie coś dla słabych (kiepska kondycja), coś o uwalnianiu się, szybszej reakcji, jak nas ktoś przypili do ziemi, bo jednego mogłam gryzieniem i krzykiem odstraszyć ale kto wie jakie świry jeszcze po świecie chodzą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.