|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co o tym sądzicie ?
Wiem , że roi się od wątków tego typu , a mianowicie chodzi tu o piegi -,-
Niestety jestem posiadaczką tych oto plam .... Jakoś nie umiem się z nimi pogodzić i ... no tak odbierają mi pewność siebie . Uważam , że jestem nieatrakcyjna , nie podobam się chłopakom , ale najgorsze jest to , że idąc ulicą czuję się jakby wszyscy dookola się ze mnie śmiali . Nie wiem czy to jakaś moja obsesja . Wiem , że większość posiadaczek piegów ich nie lubi i próbuje się ich pozbyć , a ci , którzy ich nie mają są nimi zafascynowani . Chcialabym żebyście mi coś poradziły , pomogły to zaakceptowac albo nei wiem , może jakieś sprawdzone kremy , makijaże ?? Dodam , że mam piegi na nosie i na policzkach i całe szczęście tylko tam , choc i tak jest to dla mnie zmorą .. pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co o tym sądzicie ?
piegi sa slodkie;d ja sama mam niestety tylko 4 i tylko w lecie na czubku nosa, chociaz inni ich nie widza ja wiem ze tam są
![]() one dodaja dziewczecego uroku, uwierz ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też sądzę, że to wygląda uroczo :3 .
Ale osobiście, jakbym miała piegi na twarzy, starałabym się je wybielić, bo jestem fanką bladej, idealnej cery ![]() Czasem jednak niestety widzę dziewczyny, które mają wiele niedoskonałości cery, typu wysypka, trądzik i to najgorsze... zaskórniki. Kiedy dochodzą do tego piegi, wtedy wygląda to naprawdę brzydko i cały urok znika. Oczywiście cera nie musi być idealnie gładka i czysta, wiadomo, każda z nas ma jakiekolwiek problemy z cerą, ale musimy zadbać o to, żeby wyglądać świeżo, ładnie i schludnie. Ale gdyby problem był większy, widoczny już z dwóch metrów, zrezygnowałabym z piegów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.