|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wizażanki przybądźcie z radą...
Dziewczyny mam mały problem. Jak wiadomo zbiliża się sylwester.Z tej okazji zostałam zaproszona na dużą domówkę.Jako że pierwszy raz idę (mam 16 lat, wcześniej sylwestra spędzałam w gronie przyjaciółek) nie mam pojęcia jak się ubrać.Nie chce się odstroić jak szczur na otwrcie kanału , znowu nie zamierzam też założyć normalnych jeansów w których śmigam na co dzień. Myślałam o czarnej spódnicy bawełnianej znowu mam problem z bluzka.Uważacie że mogę założyc też w kolorze czarnym? czy będzie nudno? o dodatkach myślałam złotych (makijaż w takim od cieniu i paznokcie +dużo biżuterii)i jak coś to jaki kolor rajstop- czarne ryjące czy naturalne? co o tym sądzicie , nie będzie nudno ? bo niestety nie mam pieniędzy i czasu na nowe rzeczy
![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wizażanki przybądźcie z radą...
Uważam że bardzo dobrze wymyśliłaś strój. Ja idąc tym tropem, wybrałabym czarne rajstopy i zdecydowała się na styl glamour albo rock (albo po prostu glam-rock). Dużo złotej biżuterii, włosy podniesione do góry, pomalowane paznokcie na jakiś ostry kolor. Z makijażem bym już nie przesadzała. Nie wiem czy taki styl lubisz i czy Ci pasuje. Nie wiem też jakie teraz panują warunki na takich domówkach ale jak ja miałam 16 lat ( to było 7 lat temu) to sylwester na domówce oznaczał raczej luźny styl i wiele osób było ubranych bardzo zwyczajnie.. no chyba że macie w planach też wyskoczenie na miasto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może być czarna bluzka + spódnica, makijaż podobny jak na zdjęciu, złota biżuteria i np. czerwone paznokcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jesli dodasz złotą biżuterię (bransoletki, pierścionek, naszyjnik jeśli pasuje) to na pewno nie będziesz wyglądała nudno, ani smutno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Popieram megane9111, dokładnie tak
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.