|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
bezpłatny kurs kaletnictwa
Zespół Szkół Ogólnokształcących i Przemysłu Skórzanego organizuje kurs kaletnictwa w Krakowie
Kurs jednak nie wystartuje, jeśli nie uzbiera się przynajmniej 20 chętnych. Dlatego zapraszam wszystkich chętnych do składania podań (żadne dokumenty narazie nie sa potrzebne, jedynie podanie). Nie jestem pracownikiem szkoły, po prostu chcę brać udział w kursie ![]() Wszystko co wiem, to, że: kurs jest BEZPŁATNY! nie ma ograniczeń wiekowych (przynajmniej w górę ![]() organizuje go ZSO i Przemysłu Skórzanego w Krakowie Niestety nie wiadomo jak długo będzie trwał, w jakich godzinach się odbywał itd, ponieważ to zostanie ustalone, jeśli uzbiera odpowiednia ilośc chętnych. podania należy złożyć do 20 września kontakt ze szkołą: 12 266 17 74 (sekretariat, nie trzeba wybierać wewnętrznego) To jedna z niewielu (jeśli nie jedyna) szansa żeby nauczyć się pracy ze skórą, nikt nic podobnego nie organizuje!
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: bezpłatny kurs kaletnictwa
O, ciekawe to
![]() A mogę spytać skąd wiesz o tym kursie? Bo w necie nic na ten temat nie znalazłam... A w sumie fajna sprawa, tylko dziwi mnie, że żadnych informacji nie ma na stronie szkoły np, chyba że nie umiem szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
I w tym cały problem
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No właśnie, został tylko tydzień, niewiele czasu. Szkoda, bo fajnie by było, gdyby wypalił. Dzwoniłam dzisiaj, pytałam czy dużo osób jest chętnych, no i na razie tylko 7... mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nawet niecały tydzień. Fajnie, że zadzwoniłaś, to zawsze "większy ruch"
![]() Oni tam nawet sami do końca nie są doinformowani, bo jedna kobieta mówiła, że wystarczy się telefonicznie zdeklarować i już się "liczy", a po rozmowie z inną okazało się, że trzeba złożyć podanie i dopiero wtedy. No nic, zobaczymy co wymyślą, ja planuję pójść osobiście w poniedziałek i ich trochę pomęczyć ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2012-09-14 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A no właśnie, kobieta mi powiedziała, że nie muszę składać podania, że wystarczy deklaracja telefoniczna, ale teraz sama nie wiem czy nie lepiej jednak dać im deklarację na papierku. Chyba zadzwonię jeszcze raz w poniedziałek i się dopytam i też ich pomęczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w szkole i dowiedziałam się, że szanse na kurs są coraz większe. Warto się zapisać, nawet jeśli nie ma się pewności czy później będzie się chodzić. Najważniejsze żeby kurs wystartował. Kurs jest bezpłatny, nie kończy się żadnym egzaminem. Ponoć nawet jeśli później jakaś część się wykruszy (przecież mało kto ma ten komfort, że nie znając terminu może się ze 100% pewnością zdeklarować) kurs nie zostanie przerwany, a jeśli kurs się odbędzie to wzrastają szanse na to, że będą też kolejne. A propos terminu, nie jest to wiążące, ale najprawdopodobniej zajęcia będą odbywać sie wieczorammi lub w weekendy (120 godzin).
Dostałam również informację od pani dyrektor, że liczą się głownie pisemne "podania" (podpisana kartka z nr telefonu). Może można listem podesłać? Najważniejesze, że podania nie oznaczają, że jest się już zobowiązanym i nie ma odwrotu ale ogromnie zwiększają szansę na start kursu (czyli można zwerbować jeszcze kogoś niekoniecznie przekonanego ![]() A tak w ogóle to w szkoła jest kameralna i panuje w niej bardzo przyjazna atmosfera ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
O, super, czyli jednak jest szansa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no właśnie tylko imię, nazwisko i numer telefonu. Pani w sekretariacie jest bardzo miła więc wszystko podpowie i nawet kartki użyczy
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ehh.. złożyłam dzisiaj podanie, ale pani dyrektor powiedziała, że kurs chyba nie wypali, bo mają za mało chętnych (11 albo 12 osób) i Urząd im nie da kasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kuurcze szkoda : ((( Dzis sie dowiedzialam, wlasnie teraz, wiec troche pozno na skladanie podania : ( Mysle, ze na przyszlosc mozna by dac informacje na forach dla osob szyjacych typu ekrawiectwo, szyjemy po godzinach i zwiazanych z rekodzielem typu craftlady.... Szkoda wielka ze nie wyszlo. Moze daloby sie namowic dyrekcje na organizacje takiego kursu w pozniejszynm terminie? Np za pol roku a do tego czasu udaloby sie zebrac wymagana ilosc osob.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dzwonilam dzisiaj i okazuje sie, ze wciaz sie można zapisywać. W ogóle nie wiadomo do kiedy zbierają te podpisy. Po prostu je zbierają i będą się kontaktować (tylko nie wiadomo kiedy). Trochę się wkurzyłam bo to niepoważne.
![]() super pomysł z forami "szyciowymi", już tam dałam znać ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2012-09-21 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
poważnie?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jeszcze się nie zaczął
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Super, a powiedzcie mi jeszcze czy kurs będzie prowadzony w systemie dziennym od poniedziałku do piątku czy w weekendy, Dodam ze pracuje i mam trochę ograniczony czas. A macie jakiś program tego kursu ile on będzie trwać i czego będziemy się uczyć ?? może gdzieś mozna to znależć ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.