|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sylwestrowe pomocy, bardzo pilne ze względu na datę
Witajcie wizażanki!
Regularnie czytam i przeglądam forum, mało się jednak udzielam. Teraz jednak jesteście moją deską ratunku. Jutro idę na sylwestra z chłopakiem, domówka w gronie jego rodziny i wspólnych znajomych. Wybrałam wygodny zestaw bardzo ciemnych rurek, czarnego podkoszulka i złotego sweterka (poziome pasy, ciemniejszy złoty i jaśniejszy beż, cały jakby obsypany brokatem, 3/4rękawek i zamek na plecach). Do tego wysoki roztrzepany koczek i długie kolczyki złożone z cieniowanych łańcuszków od złota do czerni... Makijaż beżowo-czarny, bardzo delikatny, bo cieni do powiek akurat nie dzierżę Jednak problem pojawił się teraz.. Jaki lakier do paznokci Dylemat mam między dwoma moimi typami:1. http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r:14,s:0,i:129 Miss Sporty Clubbing colours 343 2. http://www.bysjanty.nl/Online/wp-con...elding-088.jpg ten po lewej: NYC expert 109 Wydaje mi się że pomarańczowy (koralowy?) z Miss Sporty jest bardziej.. dopasowany, stonowany do całego zestawu. A różowy z kolei go ożywia, jest odważny Mam długie kwadratowe paznokcie. Pomożecie zdecydować?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwestrowe pomocy, bardzo pilne ze względu na datę
albo w tym samym stylu np zloty (opi goldeneye?)
albo w kontrast np neonowa zielen. czerwony - zawsze pasuje (taki china glaze ruby pumps). cos z golden rose jollt jewels? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwestrowe pomocy, bardzo pilne ze względu na datę
ja zawsze mówię, jak masz dylemat to french hi
)A tak na poważnie to skoro ma być to kreacja sylwestrowa to może niech będzie ten lakier np. koralowy z delikatna nutka takiego brokatu, by się ładnie błyszczało jak na sylwester przystało?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Jednak problem pojawił się teraz.. Jaki lakier do paznokci
Dylemat mam między dwoma moimi typami: