|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grudniowe drobiazgi = Dior, BU, Chanel, Yves Rocher.
Witajcie! Mam na wymianę parę drobiazgów, może komuś się przydadzą.
![]() nie ma 1.Dior, Diorshow Iconic, tusz do rzęs, resztka na wypróbowanie 2.Shwarzkopf, Gliss Kur, odżywka 1-minutowa 20ml, czarna do bardzo zniszczonych i suchych włosów 3.Biochemia Urody, odsypka pudru bambusowego 4.Evree, Footcare, wygładzający peeling do stóp (drobinki pumeksu, urea i wosk pszczeli), nowy, 75ml nie ma 5.The Body Shop, kokosowe masło do ciała, resztka do wypróbowania z 400ml 6.Yves Rocher, kokosowe mleczko do ciała o lekkiej konsystencji, została 1/3 z 400ml nie ma 7.Chanel, Coco, żel pod prysznic/do kąpieli, prezent od koleżanki z Francji, ubytek 10% ze 150ml 8.Nivea visage, Matt beauty, krem nawilżający/lekki podkład, naturalny odcień, trudno ocenić zużycie, ale zostało ok. 3/4 z 75ml 9.Rimmel, Stay Matte, podkład do twarzy, zostało ok. 3/4 z 30ml, odcień 103 true ivory 10.Nailty zmywacz do paznokci z Biedronki (znany i lubiany), została połowa z 200ml + podgrzewacze o zapachu zielonego jabłuszka i mixu owocowego WISH: -staniki 65DD -błyszczyki do ust nieużywane -puder matujący bardzo jasny, najlepiej z drobinkami -róż do policzków, najlepiej z drobinkami ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taktobywa Czas edycji: 2012-12-27 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe drobiazgi = Dior, BU, Chanel, Yves Rocher.
coś u mnie za 3 i podgrzewacze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2.Shwarzkopf, Gliss Kur, odżywka 1-minutowa 20ml, czarna do bardzo zniszczonych i suchych włosów 3.Biochemia Urody, odsypka pudru bambusowego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Dior, Diorshow Iconic, tusz do rzęs, resztka na wypróbowanie Evree, Footcare, wygładzający peeling do stóp (drobinki pumeksu, urea i wosk pszczeli), nowy, 75ml 7.Chanel, Coco, żel pod prysznic/do kąpieli, prezent od koleżanki z Francji, ubytek 10% ze 150ml |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
Biochemia Urody, odsypka pudru bambusowego i 9.Rimmel, Stay Matte, podkład do twarzy, zostało ok. 3/4 z 30ml, odcień 103 true ivory? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz u mnie coś za puder bambusowy i żel pod prysznic Coco?
#9 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
🦄
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam.
#13 |
Zakorzenienie
|
Evree, Footcare, wygładzający peeling do stóp (drobinki pumeksu, urea i wosk pszczeli), nowy, 75ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie jeszcze puder bambusowy mogłabym wziąć, ale to za mało za te buty
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za lip duo nic nie znalazłam, natomiast EDM chętnie wymienię za: 4.Evree, Footcare, wygładzający peeling do stóp (drobinki pumeksu, urea i wosk pszczeli), nowy, 75mll 6.Yves Rocher, kokosowe mleczko do ciała o lekkiej konsystencji, została 1/3 z 400ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam buty, masz coś z kosmetyków poza wątkiem, bo tu raczej za mało żeby je oddać
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- w takim razie odezwij się jak będziesz miała buty raczej nie pójdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.