|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Seks + to co powiedzial
Bez wstepow:
jest taka sytuacja, podczas pierwszego razu z obcokrajownem on rzuca tekst: ''<narodowosc> pieprzy Polke !? '' Az wbilo w lozko ![]() Sadzice, ze to bylo Ok czy tak nie bardzo? ![]() Jakie macie odczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks + to co powiedzial
Bez kontekstu i konkretów o danej osobie znaczy to jedno wielkie nic. Może ma takie poczucie humoru, może chciał Cię znieważyć... chyba sama wiesz z kim sypiasz i co u niego oznacza taki tekst.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ jest Anglikiem i w łóżku padają podobne teksty i nawet bardziej pikantne, ale wcześniej sobie wszystko obgadaliśmy, że to nie z braku szacunku, tylko po prostu czasami go to podnieca podczas seksu - na początku po prostu to akceptowałam, a po paru razach nawet polubiłam i teraz mnie też to podnieca
![]() Musisz sama ocenić jaki to jest człowiek, może powinnaś mu powiedzieć, że Cię to zabolało. W sumie też bym się zdziwiła, jakby TŻ mi tak zaczął bez uprzedzenia gadać, ale on mnie spytał czy by mi coś takiego przeszkadzało. A jak on się zachowywał po "zajściu"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No troche niesynmpatyczne,mi takie rzeczy to chyba by nie odpowiadały powiem szczerze,aler temat wyjasnic musisz
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szczerze, to bym chłopaczka tak zdzieliła, że by zbierał zęby.No, ale niektórzy wolą godzinami roztrząsać to na forum:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
zuy mod
|
a ja nie rozumiem za bardzo... za co w zeby?
w ogole nie umiem tej sytuacji sobie wyobrazic. uprawiacie seks i on mowi (o sobie?) ze pieprzy Polke? ja bym chyba wybuchnela smiechem z jakims "serio? myslalam ze grasz w karty". trudno mi bez jakiegos konkretu wyczuc o co chodzi. Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No dokładnie, ja też nie widzę w tym nic zdrożnego. Po prostu facet poczuł się na luzie i stwierdził fakt oczywisty, bo faktycznie, że w karty to nie graliście ;-) No i poza tym... facet mógł sobie pomyśleć, że może czuć się swobodnie w Twoim towarzystwie, bo skoro doszło do stosunku to Ty taka nowoczesna i swobodna jesteś. Jako "obcy" z tzw. wielkiego świata może nie zdawać sobie sprawy, że pieprzenie się to jedno, a oczekiwanie jakiegoś poziomu kultury i wrażliwości od "popychacza", to zupełnie co innego. Dla niektórych Polek jest to ważne, aby jedno szło z drugim w parze, pewnie dla Ciebie też. Ale niestety nie wiemy z kim ten pan miał wcześniej do czynienia. Ja bym się tam specjalnie nie przejmowała tym tekstem, a jeżeli był dobry w te klocki, to tym bardziej :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zależy od tego, ak to powiedział. Jaki był kontekst. Jak się przy tym zachował. Chociaż moim zdaniem taki tekst jest zupełnie niezrozumiały... ja bym to zrozumiała jakby chciał się podbudować, a Ciebie znieważyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mi sie jakos to zle kojarzy , w niektorych krajach cudzoziemny tylko licza aby ,,zaliczyc,, dziewczynne innej narodowosci a pozniej sie z tego smieja . Niestety sama znam takie sytuacje gdzie obcokrajowiec chcial na popis ,, zaliczyc,, cudzoziemke ;/
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja bym się bardzo źle poczuła z takim tekstem. Pytanie też jaki jest jego stosunek do Polski i Polaków. Nie jest tu jednak bez znaczenia jego narodowość, bo gdyby tak powiedział Anglik to inaczej niż Hindus. Hindus miałby mnie uprzedzeń a więcej odczucia egzotyki, ale może nie ma co gdybać, bo zależy od osoby. Pytanie czy on Cię nazywa Polką w innych okolicznościach używając tego jako czegoś w rodzaju pseudonimu "moja mała Polka", czy też pojawiło się dopiero w tych okolicznościach. Źle jednak, że zaczą od siebie to może budzić złe przeczucia. Dla mnie byłoby to raczej nieakceptowalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Niesmaczny tekst jak dla mnie nie do zaakceptowania
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może go podnieca przeklinanie ,PO fakcie spróbowałabym o tym porozmawiać.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zależy od kontekstu - albo cie obraził, albo sobie zażartował. Jeśli już miałaś w sobie jego penisa, to raczej powinnaś wiedzieć co siedzi w jego głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście to by przeszkadzało...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.