|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spotkanie z koleżankami?
Cześć!
Na początku chciałbym zaznaczyć, że jestem mężczyzną, a właściwie to jeszcze 18 letnim chłopakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Spotkanie z koleżankami?
Po pierwsze to gratuluje sukcesu ;-) stałeś się atrakcją wsród koleżanek. Opcji masz naprawdę mnóstwo, najlepiej to celuj w jakiś pub, można na luzie pogadać i poznać się. Chyba, że macie już ładną pogodę to wyjście do parku też fajna sprawa. Mieszkasz w mieście czy w mniejszej miejscowości? Bo od tego głównie zależy, czy macie jakieś lokalne atrakcje typu ogród botaniczny czy zoo? Albo spytaj pań na co mają ochotę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Również przyłączam się do gratulacji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam kręgielnie, jeśli masz taką możliwość. Tam przełamałam pierwsze lody z pewną grupką i było bardzo fajnie
![]() Jak nie, to może są ławy w parku, żeby się pomieścić w te 6 osób. Ewentualnie standardowo pub i piwo. I jeśli będziesz w stanie je zaciekawić, to tak naprawdę miejsce nie ma najmniejszego znaczenia, bo będą zajęte tobą, a nie otoczeniem. Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wam za gratulację!
![]() Swoją drogą gdy zapytałem się matki i ojca gdzie mogę iść z 6 dziewczynami to matka rozdziawiła usta, a ojciec się herbatą zachłysnął ![]() Edytowane przez StaryNowyCzlowiek Czas edycji: 2014-03-28 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.