|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Telefon
Wybaczcie że piszę o takim problemie akurat tutaj ale nie wiedziałam gdzie to napisać. A więc mam komórkę LG SWIFT ME p350 i od jakiegoś czasu nie dochodzą mi smsy (dochodzi co drugi albo wcale) Czy wiecie w czym tkwi problem? Może oddać telefon na gwarancje i oni coś z tym zrobią. Czy to jakaś wada tel? Mieliście tak kiedyś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Telefon
U mnie było tak, że część smsów nie dochodziła, a część była wysyłana podwójnie (tych przydługich of course). Od kiedy zmieniłam operatora nic takiego się nie stało. A telefon ciągle mam ten sam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Masz może w orange?
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebne było wgranie nowego softa. Ale ja wymieniłam telefon na inny model, bo tamten zdążyłam zepsuć, zanim oddałam do serwisu i już normalnie dochodziły. U mnie to była wina właśnie telefonu, a nie operatora. I sms nie dochodziły tylko z jednego numeru- TŻ ![]()
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2013-01-03 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja miałam podobnie w dwóch przypadkach:
1. w SE kiedy miałam za dużo sms'ów to się przywieszał i wybiórczo dochodziły smsy 2. w innym modelu SE wysyłał sms'y różnie bądź po 2,3 te same sms'y albo dochodziły co drugi itd itp < i tu była wina systemu, jak wszystko wgrane od nowa było to się uspokoiło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Założyłam dzisiaj podobny wątek na plotkowym
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też mam w 36 i 6,często mam identyczny problem. Mam nokie c3-00,znajomy ma samsunga z tej samej sieci i ma ten sam problem. To nie wina telefonu,ostatnio 36 i 6 strasznie wali w chu*a . Smsy dochodzą po dwóch dniach albo wcale,za to z dzwonieniem nie ma problemów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam samsunga w play i też mi się to zdarza.
Notorycznie z jednym numerem z Orange, czasem z Plusem. Tylko z T-mobile dochodza zawsze. Z tym, że u mnie najczęsciej (jakieś 95%) tych "zgubionych" smsów dociera kiedy wyłączę i włączę ponownie telefon.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Miałam to samo, telefon LG, sieć Orange. Smsy nie dochodziły i nie przychodziły tylko i wyłącznie od jednego numeru. Po miesiącu dostawałam raport, że doszedł jakiś sms... Uspokoiło się to po kilku miesiącach, ale jednak przez ten czas było uciążliwe i irytujące.
W końcu zmieniłam i telefon i sieć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.