|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
niezdecydowany gość
Witajcie,
nie mam zamiaru się użalać tutaj nad sobą potrzebuję jedynie Waszej oceny sytuacji, osób dla mnie obcych żebym mogła zrozumieć O CO TU CHODZI ![]() Jakiś czas temu ja (27) po zerwaniu z poprzednim facetem poznałam pana (31), który był mi obojętny ze względu na świeżość samotności ![]() I co teraz? Pan nie ma czasu. Ok, nie ma czasu bo mama nogę złamała i musi jej pomagać - rozumiem to. Ale 24 h na dobę ![]() Jak mam z nim rozmawiać? Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: niezdecydowany gość
Cytat:
![]()
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-01-02 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż moim zdaniem facet stracił zainteresowanie Tobą i trzyma Cię jako koło zapasowe.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tekst o mamie rzucił świetny...
Ja nie poradziłabym sobie z myślą, że będąc z kimś w poważnym związku ten ktoś mówi mi, że to osoba z rodziny ma pierwszeństwo w zajmowaniu mu czasu. Nie lubię piesków latających czy za mamusią, tatusiem czy nawet za własną dziewczyną. Dla mnie zdrowe jest to, że partnerka staje się tak samo ważna jak rodzina. No ale tu nie ma poważnego związku, choć z takiego tekstu wnioskuję że to maminsynek... Zapytaj się wprost czego on od Ciebie oczekuje. Czy chce się kolegować, czy może myśli o Tobie poważniej. Choć dla mnie to on byłby już przegrany. Wyobrażasz sobie takie sytuacje, że siedzisz z nim w kinie, kawiarni, a jemu dzwoni telefon (mamusia), a on po chwili zostawia Ciebie mówiąc, że idzie pomóc mamie? (błahą sprawę mam na myśli oczywiście, nie mówię o zdarzeniach losowych, gdzie wręcz trzeba jechać i pomóc) Albo jak jesteście na romantycznym spacerze i znowu telefon od mamy i znowu zostajesz sama, bo on poszedł do mamy, żeby sama biedna nie siedziała...? Albo, że mama dotrzymywałaby Wam ciągle towarzystwa? Ja Ci odradzam takiego "kawalera".
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie i bez "jaj".
Masz rację w swoich obawach autorko. ZAWSZE będziesz na drugim miejscu bo mamusia najważniejsza. ;] UCIEKAJ.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
facet niezdecydowany i zajety = w 99% facet, ktory ma na oku jeszcze jedna (albo wiecej) kobiete.
Pozostaly 1% to facet niezdecydowany bo zajety przez mamusie. Powodzenia. Ja bym sobie dala spokoj. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja też i nawet bym się głębiej nad tym panem nie zastanawiała.
Trąci mi tu psychopatą, mamusia najważniejsza, ale jak Ty zrywasz znajomość to wielkie lamenty i płacze. Niestabilnie to wygląda.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A może ten facet kogoś ma ? Miałam podobną sytuację. Pół roku "wielkiej" miłości a kiedy dostał czego chciał nagle go na wielkie przemyślenia zebrało. Ja oczywiście ,że rozumiem ,że ma wymagającą pracę i chcę walczyć o nasz związek. Wszystko było super a tu przez przypadek dowiedziałam się ,że on od dłuższego czasu kogoś ma a ja byłam radosną odskocznią pana narcyza
![]() Gdzieś to już pisałam i robię się monotematyczna ale rozstaliśmy się miesiąc temu i dopiero powolutku się zbieram. Aż nie mogę uwierzyć ,że tacy ludzie faktycznie istnieją ale jak widać sporo dziewczyn trafia na takich idiotów. ps zapomniałam dodać. Jak się dowiedziałam co i jak to też chciałam zerwać znajomość a on zaczął ryczeć, panikować ,że nie chce itp idt. Konsekwentnie powiedziałam ,że mimo wszystko nie zamierzam być jego zabawką i więcej się nie odezwał hehe Pewnie jak zwykle czekał na mój ruch ale tym razem się przeliczył ![]() A więc jak wyżej - UCIEKAJ Edytowane przez Scarlet_fever Czas edycji: 2013-01-02 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Niestety dziewczyny dobrze radzą, to manipulant, ktory nie mówi Ci prawdy, a jak mówi to tym bardziej uciekaj - to nie jest normalne zachowanie, ocknij się!
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Witaj w klubie ![]() ![]() ps. ja tez się pomału zbieram, tzn. jest juz dobrze, a jeszcze 3 tyg. temu nie potrafiłam sobie miejsca znalezc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jeśli dokładnie tak powiedział, to też bym zwiewała
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
zgadzam się z tym uciekaniem. zamęczysz się. poza tym może oczekiwać, jak już będziecie razem, że zastąpisz mu mamę, będziesz sprzątać, gotować, etc.. tak może być ale nie musi. pozdrawiam.
tez nie lubie niezdecydowanych facetow ughh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-01
|
Przecież on jest w 100% zdecydowany. Nic nie kręci ani nie ukrywa, od razu pokazał swoją hierarchię wartości. A to, czy się ona Tobie podoba czy nie, to już Twoja sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zwiewaj. Naprawde nie potrzeba 24 h spedzac z chora mama:P on cie trzyma na dystans zeby moc kontrolowac sytuacje miedzy wami. ..
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nie inwestowałabym swojego cennego czasu w żle rokującą od samego początku znajomość z niezdecydowanym facetem.
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postawić sprawę trzeba jasno: "stary wybacz, ale nie będę się prosić o jakąkolwiek uwagę z twojej strony bo zasługuję na więcej. Nie masz dla mnie czasu to znaczy, że nie jesteś mną zainteresowany i każdy może z czystym sumieniem iść w swoją stronę". Tylko po co on głowę zawracał na początku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.