|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
szukanie wspollokatorki
znacie jakies dobre serwisy internetowe gdzie mozna zamiescic ogloszenie?
jest tego masa i nie chcialabym wrzucac ogloszen bez ladu i skladu na wszystko, co sie da
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukanie wspollokatorki
Ja polecam www.e-stancja.pl. Sama korzystałam z ich usług jak szukałam mieszkania i jak szukałam współlokatorów. Ogłoszenia sa długo ważne i wiele ludzi je przeglada.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
www.e-stancja.pl/
Z tego korzystalam najwiecej. Niedawno byl tu watek o poszukiwaniach mieszkania i tam jedna z dziewczyn poala duzo adresow. Proponuje poszukac ![]() Ps. Mnie tez to niedlugo czeka... ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
jakos mi ten watek nie wpadl w oko i dlatego zaczelam nowy
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja swoją współlokatorkę znalazłam na www.stancja.pl Poza tym to też korzyść - notatki, ksera, książki, pomoc w nauce ![]() Podaje jeszcze www.stancje.pl, www.gratka.pl, www.pokojdowynajecia.pl znam jeszcze kilka wrocławskich ale te Cię raczej nie interesują... ![]() Poszukaj jeszcze na stronie swojej uczelni - czasami podane są jakieś adresy... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trojeczka na 12 pietrze ![]() na moj wydzial nie ma co liczyc w ten sprawie ) za to na medycznej zaraz wrzuce ogloszenie )
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w którym dziewczyny podały kilka internetowych adresów ![]() Też miałam okazję wynająć trójkę wysoko - na 9 piętrze - jak dla mnie stanowczo za bardzo "w chmurach" Tym bardziej, że nie korzystam z wind
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)w zesownie wiosna-lato-jesten zasuwam po schodach, zima kiedy ogarnia mnei len winda )balam sie troche tego mieszkania, ale teraz jestem zachwycona ))
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

Poza tym to też korzyść - notatki, ksera, książki, pomoc w nauce