![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień SZYBKOWĄTEK: baleriny Parfois, sukienka H&M, zegarek River I., NEXT, GAP ITD
Do usunięcia wątek!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez czikicziki Czas edycji: 2013-01-09 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień SZYBKOWĄTEK: baleriny Parfois, sukienka H&M, zegarek River I., NEXT, G
coś u mnie za zegarek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrzesień SZYBKOWĄTEK: baleriny Parfois, sukienka H&M, zegarek River I., NEXT, G
coś u mnie za:
4. marynarka Next nude, obszyta na kantach jakby grubą nicią, stan bdb tylko ma bodajże w dwóch miejscach na rękawach od wew. strony lekkie zaciągnięcie (bez dziurek etc tylko po prostu nitka wystaje) 5. Zegarek River Island "bursztyn" i złoto, swego czasu był na nie szał bo K.Tusk go miała na blogu ![]() nigdy nie noszony, zmniejszony u zegarmistrza (bo bransoleta była b. duża) ZA COŚ MEGA Z WISH 6. Listonoszka karmelowa Atmosphere, nowiutka, nigdy nie noszona, regulowany pasek, złote dodatki 7. tiulowa, rozkloszowana sukienka H&M z zipem z tyłu, kolor opalizujący ecru, założona RAZ, stan idealny, M moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=646309
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
cos a balerinki i listonoszke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za listonoszke,kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
rozmiar to chyba M , na metce nie ma rozmiaru a nie pamiętam jak kupowałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
7. tiulowa, rozkloszowana sukienka H&M z zipem z tyłu, kolor
cos u mnie???? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej, zapraszam do wątku perfumowego może znajdziesz coś dla siebie, jeśli chodzi o ciuchy to mogę zaproponować marynarkę z wątku badź poszukać w marynarkach w szafie
![]() |
#9 |
|
jaki nosisz rozm ?
sweterek jest baaaardzo elastyczny, ja z rozm L weszlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zegarek i torebke karmelowa?
![]() poza wątkiem mam jeszcze piekną kozule-mgielke i koronkowa pudrową marynarke wallis, moge wrzucic zdj, jak tylko wizażprzestanie szwankowac ![]()
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2012-09-23 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
. Listonoszka karmelowa Atmosphere, nowiutka, nigdy nie noszona, regulowany pasek, złote dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Witaj,
interesują mnie: 9. Przepiękne lakierowane beżowe baleriny Parfois, założone 2 razy do pracy, niestety są na mnie ciut za małe a rozmiaru większego w sklepach już nie ma Wg ich rozmiarówki to jest 39 ale jest ZAWYŻONA i one są typową 38 6. Listonoszka karmelowa Atmosphere, nowiutka, nigdy nie noszona, regulowany pasek, złote dodatki 5. Zegarek River Island "bursztyn" i złoto, swego czasu był na nie szał bo K.Tusk go miała na blogu Nowiutki, prezent, nigdy nie noszony, zmniejszony u zegarmistrza (bo bransoleta była b. duża) Z Twojej wish mogłabym zaproponować: - perfumy J.Del Pozo - In Black, z kartonikiem - profesjonalny szampon Biosilk 350 ml nawilżający - nowy - Bronzer Bobbi Brown w kolorze 01 Golden Light, raz użyty, z folią ochronną (kosztował 170 zł) + to, co w obu moich wątkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
*pas 42,5cm
*biodra 46,5cm z metki to 42, sa bardzo elastyczne ale ja nosze 38 i mimo, że nie przylegaja to świetnie leżą ![]() ale chce sie ich pozbyc bo mam 3 pary w takim odcieniu ![]()
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2012-09-23 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej może znajdziesz coś u mnie za baleriny?
![]() |
#19 |
|
wiec na pewno nedzie dobry bo js mam duzy biust bo miseczka E i pasuje, jak pisalam sie super rozciaga a msterial jest bardzo dobry gatunkowo i sie nie kulkuje.
ok daj znsc co postanowisz i co bys oddala za niego ewentualnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście, zależy mi bardzo na zegarku (tylko za niego oddałabym Bobbi Brown, bo cenowo są praktycznie równowartościowe). Perfumy mogłabym oddać za baleriny z Parfois. Na torebce zależy mi najmniej, ale jesli cos za nia znajdziesz to daj znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
1. mgiełkowa falbankowa mięta floral spódniczka GAP L
2. przepiękna rozkloszowana spódnica w kwiaty, zapinana na złote ozdobne guziki australijskiej popularnej sieciówki Cotton On- M, stan idealny, założona RAZ 3. klapki japonki H&M hawajskie, niestety na mnie za małe 38 stan idealny, założone 2-3 razy po domu 5. Zegarek River Island "bursztyn" i złoto, swego czasu był na nie szał bo K.Tusk go miała na blogu Nowiutki, prezent, nigdy nie noszony, zmniejszony u zegarmistrza (bo bransoleta była b. duża) ZA COŚ MEGA Z WISH zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Marynarka jest w rozmiarze 40 /42, cudeńko!
duuużo ładniejsza w rzeczywisci, na zdjeciach troche wygniecona wizaż szwankuje wiec podaje linka do innego portalu
Edytowane przez ki_sia Czas edycji: 2012-09-26 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
powiem tak, bardziej na bucikach mi zalezy.
sweterek jest bardzo elastyczny i dopasowuje sie do ciala ale nie opina tak by bylo znac kazda faldke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
Del Pozo jest już dość trudno dostępny (trochę unikat), ale jesli znajdziesz, to jasne. Tak jak pisalam, mogłabym go oddac za baleriny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za zegarek i torebkę atmo ?
![]()
![]() |
#30 |
|
mam poza watkiem plyn do prostowania wlosow Marion, widzialam ze kosmetykow tej firmy szukasz, i moglabym ewntualnie dolozyc listek belissy rozowej na wlosy skore i pazurki bo tyle mi zostalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.