|
Notka |
|
Medycyna i dermatologia estetyczna Chciałabyś poprawić wygląd Twojej skóry bez ingerencji chirurga? Masz pytania z dziedziny medycyny estetycznej i dermatologii? Nasz ekspert odpowie na Twoje pytania! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z zebami
Witam
Wiem ze nie jestescie tutaj mi na 100% dac odpowiedzi ale mam nadziej ze moze chociaz troszke mi pomozecie. chodzi o to ze od dwoch dni nie wiem dlaczego mnie szcypia zeby wiem wiem dziwnie to brzmi ale tak wlasnie jest...mam co prawda zaczerwienione dzaisla i wgl wiec smaruje i jest troche ulga ale nie w tym rzecz. moje pytanie jest takie: czy to ze sie ma pekniete szkliwo na zebie i mala wade zeba (nie zgryzu ale po zdjetym aparacie stalym nie ustabilizowalam dokladnie jednego zeba tego zaraz kolo jedynki gornej....moze ta krzywizna tego zeba doprowadzic tez do tego) moze doprowadzic do sorry ze to powiem ale wypadniecia zeba? ![]() ????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z zebami
Niewiele rozumiem z tego co piszesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ogolnie to chodzi mi o to czy mimo tego ze mam jeden zab krzywy (konkretnie 2ka) nie spowoduje to rozruszania sie i w efekcie wypadniecia jedynkiO.o O.o O.o ????
duzo osob ma tak krzywe zeby i im jakos nie wypadaja, a moze juz mam za duzego schiza na tym punkcie O.o ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dosyć chaotycznie napisałaś i nie wiadomo o co chodzi. Jeśli "szczypią" Cię zęby to radzę przejść się na dyżur bo może to jakieś zapalenie.
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.