|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jeśli ktos móglby pomóc, blogspot , konto na google plus
Hej mam taki problem bo nie wiem jak zmienic w ustawieniach blogspota zeby zamiast imienia i nazwiska wyświetlal sie nik ?
bo zakladajac blog na blogspot automatycznie najpierw musialam sie zarejstrowac w google plus ? czy można to jakos ominac? mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi ![]() o ktoras z Was udzieli mi zlotej wskazówki ![]() baardzo byłabym wdzieczna ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jeśli ktos móglby pomóc, blogspot , konto na google plus
Można usunąć konto Google Plus - jest odpowiednia opcja: http://support.google.com/accounts/b...l&answer=32046
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Potem bodajże w panelu głównym blogspot masz 2 opcje: Utwórz konto Google + albo: utwórz konto blogger, wtedy dajesz utwórz konto blogger, gdzie podajesz właśnie tylko nick ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tylko konta bloggera niedługo zostaną usunięte, więc od razu na G+ nick dać.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Taki komunikat wyskoczył mi jakiś czas temu, kiedy weszłam w swój panel administracyjny na bloggerze.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Też uważam to za bezsens. W blogach już wprowadzili wszystkim automatycznie nowy interfejs, zaraz za tym miało pójść zastąpienie profilów bloggera googlowymi, ale na razie coś jeszcze im nie wyszło. I dobrze
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja się zalogowałam na bloggera i dostałam informację o kontach w konflikcie i po prostu nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, ale chciałabym, aby zostało mi to gdzieś, co mam teraz na bloggerze...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się to wszystko strasznie nie fair i jakoś nie mogę uwierzyć. Ja nawet google + nie tknęłam, pomimo ciągłych przypominajek i dlatego mam mieć problemy z kontem na bloggerze? Czy wszystko w tym świecie Google musi być powiązane? Wystarczy, że mam powiązanego gmaila, youtube i bloggera. Jeszcze trochę i nam powiążą blogi z kontem w banku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę zakładać nowego tematu, ale jeśli któraś ma bloga na tym serwisie (domyślam się, że większość) to powiedzcie mi bo już nie mam sił.
Zrobiłam sobie szablon, na podstawie trochę z mojego ownlogowego, bo był krótszy i do ogarnięcia. Wszystko jest ok ale nie mam linka do komentarzy i nie można nic skomentować, nie wiem jaką kwestię i gdzie wkleić żeby mi się to pokazało :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.