|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś mogłaby mi pomóc?? białe nakładki na zęby "pani doughtfire"??
Witam Dziewczyny!
Czy wie ktoras gdzie moge mogę kupic najkladki na zeby takie jak miał robin wiliams w filmi pani doughtfire?? Gdu sie przebieral za babuszkę naklejal na zeby proste biale "nakladki" prosze o pomoc!! dzieki temu uzyskal efekt bialych ale najwazjniejsze rownych w linii zebow a o to mi chodzi najbardziej!! ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- up up , wie moze ktoras? Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2009-03-16 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy któraś mogłaby mi pomóc?? białe nakładki na zęby "pani doughtfire"??
chyba tylko w gabinecie stomatologicznym można to zdobyć. Chyba nie ma uniwersalnych rozmiarów
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja zerknęłam na allegro, ale tam tylko zęby pirata i wampira
ale może źle szukałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się wydaję, że u stomatologa, bo każdy ma inne zęby i podejrzewam, że muszą one być choć w jakimś stopniu dopasowane.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tyle razy pytalam czy może mi kobietka zrownac ząbki na jedną linie a zadna nawet nie wspomniala o takim dorażnym ulepszaczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
aparat na zeby trzeba zalozyc aby miec zeby w rownym łuku.
Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2009-03-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O doraznych rozwiazaniach nie slyszalam (tzn takich co mozna zalozyc i wyjac samemu, w zaleznosci od ochoty)...
Jedyne, co znam, to aparat na zabki, albo te "licówki" czy tam nakladki, nie wiem dokladnie jak to sie nazywa - to takie cos, co zakladaja podczas przemiany w programach typu "10 lat mniej" itd. Efekt - biale i proste zeby po jednym zabiegu, a nie po latach noszenia aparatu i zmudnym wybielaniu zebow (ale pewnie koszta tez porzadne). Nie interesowalam sie tym blizej, ale pewnie google cos podpowie ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o te licowki to pytalam stomatologa, ale to jak mowil jest pilowanie wlasnych zebow i na to naklada sie takie szablonki ale to nie jest do konca zycia.
macie racje pojdę do dentysty i zapuyam o te szblony. aparat nie spowoduje ze bede miala w jednej linii zęby, nie mam krzywych ale takie ze trzebaby pilowac jedynki i to duzo a tego mi nie chca zrobic tez. mi osobiscie to nei przeszkadza ale bym chciala miec na slubik piekne hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje poszukiwania ( bardzo intensywne) nie byly niestety owocne. nikt o takim czyms nie slyszał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podnosze watek. Ktos wie cos na temat licowek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
podejrzewam że interesuje Cię coś w tym stylu
http://www.snaponsmile.com/ tylko nie orientuje się gdzie w Polsce można zrobić coś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ja znalazam takie http://www.ebay.co.uk/itm/Dr-Baileys...item519e8aa577
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witaj ,dokladnie takie nakladki masz tutaj :http://allegro.pl/piekne-sztuczne-ze...601872668.html
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- http://allegro.pl/piekne-sztuczne-ze...601872668.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ostrzegam przed powyższym allegrowiczem adrianwawa1. Próbowałam kupić u niego nakładkę. Ale niestety ... towaru nie otrzymałam, zwrotu pieniędzy też. Brak odpowiedzi na maile, raz udało mi się dodzwonić ale sprzedawca rozłączył się natychmiast po usłyszeniu że dzwonię w sprawie braku przesyłki.
Pozostaje mi tylko program ochrony kupujących, co oznacza konieczność zgłoszenia sprawy na policji. Inaczej allegro nie zwraca pieniędzy ![]() ![]() Adranwawa1 próbuje sprzedać swoje nakładki również innymi drogami, ebay, tablica. Uważajcie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja z kumpelą kupiłyśmy u tego facia/na allegro/ nakładki wybielające na zęby i nie było żadnych problemów.Fachowo doradził,z rozmowy zrozumiałam że chyba jest lekarzem lub ma coś wspólnego z protetyką.Oczywiście przed zakupem poczytałyśmy opinie,ale to i tak bez znaczenia,ponieważ można kupić za pobraniem i zapłacić u kuriera.Teraz mam bialutkie i równe ząbki
![]() Hi,hi...konkurencja nie śpi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.