|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś mogłaby mi pomóc?? białe nakładki na zęby "pani doughtfire"??
Witam Dziewczyny!
Czy wie ktoras gdzie moge mogę kupic najkladki na zeby takie jak miał robin wiliams w filmi pani doughtfire?? Gdu sie przebieral za babuszkę naklejal na zeby proste biale "nakladki" prosze o pomoc!! dzieki temu uzyskal efekt bialych ale najwazjniejsze rownych w linii zebow a o to mi chodzi najbardziej!! ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- up up , wie moze ktoras? Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2009-03-16 o 13:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy któraś mogłaby mi pomóc?? białe nakładki na zęby "pani doughtfire"??
chyba tylko w gabinecie stomatologicznym można to zdobyć. Chyba nie ma uniwersalnych rozmiarów
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja zerknęłam na allegro, ale tam tylko zęby pirata i wampira
ale może źle szukałam |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się wydaję, że u stomatologa, bo każdy ma inne zęby i podejrzewam, że muszą one być choć w jakimś stopniu dopasowane.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
tyle razy pytalam czy może mi kobietka zrownac ząbki na jedną linie a zadna nawet nie wspomniala o takim dorażnym ulepszaczu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
aparat na zeby trzeba zalozyc aby miec zeby w rownym łuku.
Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2009-03-16 o 19:24 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
O doraznych rozwiazaniach nie slyszalam (tzn takich co mozna zalozyc i wyjac samemu, w zaleznosci od ochoty)...
Jedyne, co znam, to aparat na zabki, albo te "licówki" czy tam nakladki, nie wiem dokladnie jak to sie nazywa - to takie cos, co zakladaja podczas przemiany w programach typu "10 lat mniej" itd. Efekt - biale i proste zeby po jednym zabiegu, a nie po latach noszenia aparatu i zmudnym wybielaniu zebow (ale pewnie koszta tez porzadne). Nie interesowalam sie tym blizej, ale pewnie google cos podpowie
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o te licowki to pytalam stomatologa, ale to jak mowil jest pilowanie wlasnych zebow i na to naklada sie takie szablonki ale to nie jest do konca zycia.
macie racje pojdę do dentysty i zapuyam o te szblony. aparat nie spowoduje ze bede miala w jednej linii zęby, nie mam krzywych ale takie ze trzebaby pilowac jedynki i to duzo a tego mi nie chca zrobic tez. mi osobiscie to nei przeszkadza ale bym chciala miec na slubik piekne hehe mam nadzieje ze romumiecie o co chodzi dziekuję za odpowiedz! dam znac co mi powiedzial dentysta!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje poszukiwania ( bardzo intensywne) nie byly niestety owocne. nikt o takim czyms nie slyszał
moze ktoras Wizażanka zza granicy ma dostęp do takich rzeczy??
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Podnosze watek. Ktos wie cos na temat licowek?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
podejrzewam że interesuje Cię coś w tym stylu
http://www.snaponsmile.com/ tylko nie orientuje się gdzie w Polsce można zrobić coś takiego |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
ja znalazam takie http://www.ebay.co.uk/itm/Dr-Baileys...item519e8aa577
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Witaj ,dokladnie takie nakladki masz tutaj :http://allegro.pl/piekne-sztuczne-ze...601872668.html
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- http://allegro.pl/piekne-sztuczne-ze...601872668.html |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Ostrzegam przed powyższym allegrowiczem adrianwawa1. Próbowałam kupić u niego nakładkę. Ale niestety ... towaru nie otrzymałam, zwrotu pieniędzy też. Brak odpowiedzi na maile, raz udało mi się dodzwonić ale sprzedawca rozłączył się natychmiast po usłyszeniu że dzwonię w sprawie braku przesyłki.
Pozostaje mi tylko program ochrony kupujących, co oznacza konieczność zgłoszenia sprawy na policji. Inaczej allegro nie zwraca pieniędzy Adranwawa1 próbuje sprzedać swoje nakładki również innymi drogami, ebay, tablica. Uważajcie!!! |
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Ja z kumpelą kupiłyśmy u tego facia/na allegro/ nakładki wybielające na zęby i nie było żadnych problemów.Fachowo doradził,z rozmowy zrozumiałam że chyba jest lekarzem lub ma coś wspólnego z protetyką.Oczywiście przed zakupem poczytałyśmy opinie,ale to i tak bez znaczenia,ponieważ można kupić za pobraniem i zapłacić u kuriera.Teraz mam bialutkie i równe ząbki
Hi,hi...konkurencja nie śpi /chodzi o wcześniejszy komentarz/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

/chodzi o wcześniejszy komentarz/