![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ciąża.
Drogie Wizażanki.
Mam 17 lat, ostatnio z moim chłopakiem chciałam przeżyć Swój pierwszy raz. Gdy próbował wejść we mnie pierwszy raz, wszedł lecz tylko trochę, chłopak miał na Sobie kondoma. Spróbowaliśmy również po raz drugi, lecz wtedy już bez gumki, gdyż ból był dla mnie mniejszy, i wtedy wszedł już do końca i prawdopodobnie przebił mi błonę, bo polała się krew. Czy mogę być w ciąży? Dodam, że miesiączkę mam mieć dopiero za 4 dni i zazwyczaj mam ją różnie, gdyż miesiączkuję nieregularnie, jednak wczoraj na mojej bieliźnie pojawiło się coś o kolorze krwi, myślałam, że to miesiączka, jednak dziś już nic się nie wydziela.Kilka minut przed współżyciem z moich chłopakiem, robiłam mu "dobrze" jednak pozostałości po wytrysku dokładnie wytarliśmy. Dodam, że ostatnio przeżywałam bardzo duży stres, więc może stąd, to niewielkie krwawienie. Proszę o odpowiedzi kochane wizażanki.
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ciąża.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ma zielone pojęcie
|
Trzeba tylko pamiętać, by zrobić test w odpowiednim czasie, bo jak się go zrobi za wcześnie (tutaj autorka wątku nie podała informacji o tym, kiedy uprawiała seks bez zabezpieczenia), to test może pokazać fałszywy wynik.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak dawno temu to było?
Test beta HCG wychodzi już po kilku dniach, kosztuje około 30 zł. Na twoim miejscu poszłabym do laboratorium. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1 po co sciagaliscie gumke?
2 plamienie moglo byc po przebiciu blony.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ReklaMO(D)żerca.
|
po co bzykasz się bez zabezpieczenia, skoro później masz ciążowe schizy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
11 dni temu.
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- bo z gumką było gorzej, ból był taki, że nie mogłam wytrzymac. plamienie po przebiciu miałam tuż po stosunku.
![]() |
![]() |
#8 | |
sissy that walk
|
To może po prostu trzeba było użyć czegoś wspomagającego nawilżenie albo przenieść próbę na kiedy indziej, a nie radośnie zdejmować jedyne zabezpieczenie a potem schizować?
Jeszcze jedno pytanie - jak długo trwał ten stosunek bez gumki? Twój chłopak miał wytrysk w Tobie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
a później się dziwimy, że dzieci rodzą dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No to trzeba było przełożyć na kiedy indziej
![]() Stało się i już, teraz tylko test zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
prosze Sobie darować.
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Skoro najpierw miał wytrysk, a potem był w Tobie, to wg mnie ciąza mozliwa. Nie ryzykuj w ten sposob na drugi raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet trojaczki!
Ludzie, którzy decydują o edukacji seksualnej dzieci w naszym kraju (a raczej jej braku) powinni czasem zajrzeć na wizaż i zapoznać się z wątkami tutejszych nastolatek. Albo nie. Mamy za mało dzieci, które mogłyby pracować na nasze emerytury, więc w sumie dobrze jest jak jest. Im więcej nieplanowanych ciąż, tym więcej rąk do pracy. ![]() Autorko, nie wiem skąd takie obudzenie wypowiedzią Visez. Jakie pytanie - taka odpowiedź. Może coś zrozumiesz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może po prostu idź do lekarza albo zrób badania, a nie pytaj nas, nie jesteśmy duchem świętym. Polecam ci wizyte u normalnego ginekologa w celu edukacji seksualnej albo PONTON. nie żebym była złosliwa, ale lepiej chyba coś wiedzieć niż później panikować
![]() |
#17 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nowa metoda antykoncepcji - jak uprawiacie seks ze swoim facetem to opowiadajcie mu o mało podniecających rzeczach. Nic mu się nie wydzieli i po kłopocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
O co ci chodzi? Zapytałaś to odpowiedziałam.
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nuova to Ty nie wiesz, że jak jest penetracja poniżej 10 s to się nie wylewa nic
![]() a tak poważnie, to tak będzie jak zamiast normalnych zajęć o seksie w szkołach, będą je prowadzić stare zakonnice a młodziez będzie się edukowac z forum...
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Taka prawda... tarło trzeba odprawiać z głową jak się nie chce zaciążyć
![]()
![]() |
![]() |
#21 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Najlepiej byłoby, gdyby wszyscy rodzice nastolatków mieli rzetelną wiedzę i przekazywali ją swoim dzieciom. Ale tak nigdy nie będzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
toż ja nie mówię o wizazu
![]() wydaje mi się, że jakby zajęcia wdż prowadzili lekarze to byłby progres. Jak chodziłam do szkoły to z wdż pamiętam taką starszą babke, która na każdych zajęciach opowiadała nam jak to rzekomo jej sąsiedzi młodzi (studenci) uprawiali seks. I do domu wszedł współlokator i sie przestraszyli. skutek - zakleszczenie i pół bloku widziało jak ich na noszach wynoszą do karetki. Potem na każdej lekcji mieliśmy podaną jakąś zmiane wątku w tej historii, albo szła pani na kawę lub gadała o pierdołach.
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dla autorki wątku: http://ponton.org.pl/ wejdź i poczytaj
![]() |
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Oh uprawiam seks bez gumki bo z gumką boli ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Z tym problemem to do mamy (ciekawe czy mama wie, że jesteś już po inicjacji - pytanie z rzędu retorycznych
![]() ![]() Najwidoczniej nie byłaś jeszcze w pełni gotowa na seks, stąd ta suchość i ból w pochwie. Poza tym jak to ktoś zauważył mogłaś użyć lubrykantu ... eh.. szkoda gadać. Mam córkę w Twoim wieku i ani myśli jeszcze o uprawianiu seksu, owszem - interesuje Ją erotyka, dużo czyta na ten temat i sporo, bez skrępowania na te tematy rozmawiamy, ale póki co ma inne priorytety w głowie - i dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
I teraz już zawsze będziesz rezygnować z gumki, bo Cię z nią boli? Jakbyś ją zostawiła, teraz byś nie panikowała, ze mozesz być w ciąży...
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2013-01-11 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Skoro zadajesz tutaj pytanie to chyba doskonale zdajesz sobie sprawe z tego, ze w ciazy mozesz byc. Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Ma ci ktos powiedziec na ile % jest to prawdopodobne? Chyba nikt nie jest jasnowidzem, jedna od tego zajdzie, inna nie, skad ktokolwiek moze wiedziec, czy to bedziesz akurat ty?
![]() Kiedy sie wreszcie skoncza takie durnowate watki... Zrob test/idz na krew/idz do gina-takie proste, a takie trudne... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale swoją drogą ![]() Autorko przypodejmowaniu współzycia MYŚL o konsekwencjach. Teraz pewnie najesz się strachu i będzie wszystko ok (oby), ale wyciagnij z tego naukę! Kochacie się z gumką albo wcale, bo później to Ty będziesz miała schizy i to Ty poniesiesz wiekszość(jesli nie całość) konsekwencji za ewentualną ciążę. Jak Cię boli podczas stosunku to użyjcie jakiegoś żelu nawilżającego. I niech Ci nie będzie głupio powiedzieć facetowi "bez gumki nie!", bo tojest Twoje zycie,Twoje zdrowie i Twoja przyszłość. Edytowane przez meta_morfoza Czas edycji: 2013-01-11 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.