| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-08-19, 21:23 | #1 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... |   Mocne usta dla Femme

Aniu, tak mi to średniawo wyszło-brak odpowiedniej szminki, kolor wyszedł do   i pomimo rzeczywistego prawie matu na zdjęciach usta się błyszczą  TWARZ- jako korektor Pan Stick MF, ziemia egipska i róż z palety Pupy OCZY- załamanie powieki , zewn. kącik oraz linia dolnych rzęs to dokładnie roztarty granat Pupy, na całej powiece odrobina błękitu z tej samej palety, łuk brwiowy muśnięty różem , wew. strona dolnej powieki to błękitna kredka PA, tusz XXL PA USTA- konturówka Rimmel INDIAN PINK , szminka PLUM Avonu Mnie się raczej nie podoba  dlatego robiłam różne miny, by podreperować ogólny wizerunek   Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 16:16 | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:24 | #2 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Dot.: Mocne usta dla Femme

i jeszcze jedno    Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 16:13 | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:32 | #3 | 
| 调解人 Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Łódź/Warszawa 
				 | 

najbardziej podobaja mi sie "rozne miny"! Choc wiem, ze w makijazu chodzilo o usta, to jednak na uwage zasluguja oczy- sa badzo fajnie zrobione co widac dokladnie na zdjeciu, gdzie masz je zamkniete. Kolor pomadki jednak do mnie nie przemawia, moze rzeczywiscie za mocne? Na pewno przyciagaja uwage, ale z kolei odciagaja ja od pieknych oczu!  Fota nr 3 rzadzi! Podtrzymuje zdanie, ze jestes niezwykle plastyczna i w zasadzie na kazdej stylizacji inna. Pozdrawiam! 
				__________________ Make up, not war! | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:32 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

MiSZCZu!   Pięknie Ci to wyszło. TAK, wygladasz bardzo ładnie i kolor pomadki świetnie harmonizuję z kolorem oczu. Istny kontrast. Bardzo mi sie spodobało. Ja się nie umiem tak pomalować.  Ale spróbuję  Aaa Femme moja droga, gdzie pomalowane oczko TYMI cudownymi cieniami?   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:38 | #5 | 
| Zadomowienie | 

a ja na coś zupełnie innego zwróciłam uwagę niż na makijaż   zazdroszczę takich włosków,wyglądają na bardzo zdrowe i zadbane  ach | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:42 | #6 | |

Cytat: 
  Pomada...eeeee....nie znasz się babo  wyszło tak sobie  Emi  ładne wyszły, prawda?  Widać i delikatny balejaż i połysk od Renee | |
|     |   | 
|  2005-08-19, 21:53 | #7 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
  Mówię co widze, a raczej pisze co widzę. Naprawdę niesamowity kontrast jest między oczami, a pomadką. I to mnie tak ujęło.   MNie się podoba, jutro tez tak się będę malować, w senise, że próbowac malować.    
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:00 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Najbardziej podobasz mi się na 4-tej fotce, ale tak ogólnie rzecz biorąc nie pasuje mi do Ciebie taki makijaż. Za mocne te usta i chyba kolor nie ten   Wiem, że w zamierzeniu miały być mocne, ale wolę Cię w delikatniejszych barwach. Wyglądasz wtedy młodziej, delikatniej, subtelniej. | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:27 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: USA 
				 | 

4 fotka super   Makijaz ladnie wykonany.Tylko mysle ze ta pomadka to nie Twoj kolor.Jakos tak ciezko na Tobie wyglada mimo ze oczy delikatnie raczej pomalowane(ale moze to dlatego ze najbardziej Cie lubie w delikatnych makijazach) Minki fajne   | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:37 | #10 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2002-05 
				 |  Dot.: Mocne usta dla Femme 

Jestem!   Ha, tak tez ladnie, ale ja myslalam o troszke innym odcieniu  - ech, tak to bywa jak sie czlowiek nie okresli o co mu dokladnie chodzi, moglam jakis przyklad, kolorek podeslac...  Chodzilo mi o taki kolorek jaki daja szminki ot, na przyklad takie wysuwane, z dlugim sztyftem (!) - skojarzylo mi sie nieprzyzwoicie...  Taki mat, pas, ale jakby przypudrowany, zero blyszczacych substancji. Ale jak juz powiedzialam tak tez jest OK, jak Ci sie blekit oczu zwiekszyl diametralnie w tym kolorze!    PS Jak znajde zdjecie takich ust o ktore mi chodzilo oczywiscie zamieszcze...    
				__________________ "I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:41 | #11 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Aguś - a mnie się jakoś ten kolorek na ustach nie widzi    | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:41 | #12 | 

kolor był ciut inny   i bardziej matowy   | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:50 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Mila odmiana po mocnych oczach  faktycznie taki kolorek bardziej by pasowal gdybys miala czarne wlosy a w obecnych chyba czerwien lepsza. Jak najbardziej podobaja mi sie mocne usta u Ciebie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 22:50 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

agaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!  !! doprowadzsz do tego ze wkoncu bede siedziala noc i dzien i wreszcie cos mi z tego wyjdzie  mam taka nadzieje  zaczynasz mnie coraz bardziej do tego zachecac     | 
|     |   | 
|  2005-08-19, 23:42 | #15 | 
| Zadomowienie | 

No  miny zabójcze, a usteczka jeszcze bardziej je eksponują   nie będę oryginalna - rzeczywiście przy tym kolorku to Twoje oczy świeca wręcz - dobry makijaż jak kogoś sie chce zahipnotyzować (rozmowa kwalifikacyjna, te sprawy  ) Jak zwykle super wyglądasz, mimo, ze ot nie żadna ekstrawagancja   
				__________________ When I sin, I sin real good When I sin, I sin for sure | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 08:42 | #16 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2002-05 
				 | 

Szpinglowalam wczoraj wieczorem po moich archiwach makijazowych w poszukiwaniu tego kolorku, tego matu, ktory pierwotnie mialam na mysli i... ech, to wcale nie jest takie latwe w stosie makijazowych fotek znalezc matowe usta w przypudrowanym pasie...   Wszedzie panoszy sie blysk-blyszcz-brylant, a matu "niente"... No, ale jakies pare fotek wysciubilam (moglam od tego zaczac...  ) - zmieszane ze soba, moga jakos oddac kolor, o ktory mi chodzilo...  Na oczy nie patrzta - chodzi o kolor ust. Moze Agula sprobujesz raz jeszcze, przy okazji?   Bo ja bym Cie w takim macie widzialabym:  -----------------> 
				__________________ "I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 10:28 | #17 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Ja tez wlasciwie najbardziej zwrocilam uwage na pieke wlosy! Blyszczace i zdrowe. Zazdroszcze.  A usta jakos za inwazyjne, tak jak dziewczyny pisaly chyba kolor nie ten. Ja jednak wole Age z mocnymi oczami   | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 11:17 | #18 | 

Femme   mam nadzieję że w mych zbiorach znajdę taki odcień i do tego matowy  będzie trudno ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) rzyrafko , też lubię czerwone usta   annfas  szybko mnie przegonisz , tylko ćwicz alraune  akurat wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy a raczej obowiązków, bo praca jest pewna  tylko oczywiście usta takich nie miałam, bałam się. Pomalowałam je na taki kolor dopiero gdy wróciłam do domu tanzanit  dziękuję | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 12:33 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

mi się bardzo podoba... ustka masz takie mniamniuśne, pyszne bardzo podoba misię 4 zdjęcie (na górze pierwsze z prawej)   | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 21:04 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Żabkowo 
				 | 

Dla mnie też dobrze, przez ten kolorek tak jakby cała buzia pojaśniała   znaczy tak promienieje. Ale Tobie to we wszystkim dobrze..... 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 21:23 | #21 | 

dziękuję Wam    | 
|     |   | 
|  2005-08-20, 23:22 | #22 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 |  Dot.: Mocne usta dla Femme Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-08-21, 12:33 | #23 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-03 Lokalizacja: Łodz 
				 | 

haha fajne minki  ...dla mnie super..zresztą jak zawsze    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

flejksy
flejksy