|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ślub cywilny-proszę o pomoc
Witam
W lutym mam slub cywily. Prosba jakie dodatki do sukieki, buty, rajstopy, czy bolerko? Zaznaczam że buty tylko a niskim obcasie ale jakie ? Włosy spiete czy rozpuszczone do tej sukienki. Mam czarne długie i proste...dziekuje bardzo
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślub cywilny-proszę o pomoc
Ja postawilabym na czarne dodatki, ewentualnie nude. Sukienka sama we sobie jest mocnym akcentem. I bolero w tym samym kolorze co buty. Do tego jakiś elegancki srebrny naszyjnik, malutki kolczyki i spięte w wlosy.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodatki muszą być neutralne, sukienka ma intensywny kolor, postawiłabym na czerń. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam sie, bolerko to mega wiocha... jak buty z czubem
sukieneczka odwazna jak na slub, ale sliczna ja bym zalozyla do tego perły i kremowe szpilki |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
świetna sukienka
![]() jesli jakimś cudem kiedyś będę brała ślub to też w czerwieni. myślę że fajne byłyby szpilki beżowe/nude, jak ktoś wyżej pisał, fajnie wydłużają nogi. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka ma całkiem ładny fason i kolor, ale przez to, że się świeci nabiera tandetnego charakteru... pozbyłabym się tej ozdóbki spod biustu.
włosy spięte na pewno bez bolerka, bo jak napisał ktoś wyzej to jest wiocha lepiej wybierz żakiet w neutralnym kolorze np beżowy.rajstopy cieliste, buty również |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was.
Dziękuję za rady. Fakt do urzędu mam 1minute. Myslalam o czarnym płaszczu. W US zdejmuje i zostawiam w szatni. Tam jest ciepło muszę mieć marynarke? Tak buty napisaliście jaki kolor a czy mogą być obcisle czarne dopasowane kozaki? I do tego czarne rajstopy? Nie będzie widać kozaków w połączeniu z rajstopami. Dzięki i pozdrawiam |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

lepiej wybierz żakiet w neutralnym kolorze np beżowy.