|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Osiemnastka mojej dziewczyny
Witam,
chciałbym po prosić was o radę, otóż: moja dziewczyna za jakiś niecały miesiąc będzie kończyć osiemnaście lat. Chciałbym spędzić z nią ten wyjątkowy dzień. Mam już kilka pomysłów, ale nie wiem czy są odpowiednie, bo większość z nich jest jednak banalna. I tu pytanie do WAS. Chciałbym, abyście doradzili mi jak może wyglądać ten dzień, gdzie mogę ją zabrać itp. I mam jeszcze jedno pytanie, chciałbym też kupić jej oczywiście prezent, na razie na myśli miałem tylko biżuterię i pozytywkę, ale cały czas szukam pomysłów i w tej dziedzinie. Dodam, że jesteśmy ze sobą nie długo, dlatego nie znam tak dobrze jeszcze jej marzeń i wszystkich zainteresowań. Uwielbia zwierzęta wszelkich gatunków, ale w kwestii prezentu chyba wolałbym coś romantycznego, albo zapadającego w pamięć. Mój budżet na to wszystko to będzie coś ponad 300zł, ale jak podacie jakieś droższe pomysły to też rozpatrzę. PS. Gram od kilku lat na gitarze, chciałbym zagrać i zaśpiewać coś dla niej oprócz klasycznego "sto lat". Najlepiej jakby był to polski utwór. Pomożecie w wyborze? Z góry dzięki ![]() Edytowane przez michal2632 Czas edycji: 2013-01-13 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiemnastka mojej dziewczyny
raczej dzień osiemnastych urodzin spędza się w gronie rodziny a w jego okolicy robi osobną imprezę dla kolegów i koleżanek więc nie wiem czy uda Ci się ją gdzieś wyrwać ale jeśli zostaniesz zaproszony do domu to warto pomyśleć o jakimś upominku - może kolczyki ze srebra ? Nie powinny być drogie a pasują do okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jak już pisała poprzedniczka wiele osób robi w tym dniu jakąś imprezkę dla znajomych bądź rodziny więc najpierw dowiedz się jakie są jej plany na ten dzień.
Oczywiście możesz ją gdzieś zabrać ale jeżeli potrafisz zrobić coś więcej niż kanapki ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To tylko takie moje sugestie ; )
-Jak grasz na gitarze to napisz sam dla niej piosenkę ; ) Możesz ją również nagrać (są do tego różne programy) i zgrać na płytę (koszt samej płyty, a pamiątka bezcenna). -Myślę, że fajnym prezentem byłby np. srebrny wisiorek z kryształkami czy coś, z tyłu z miejscem na wygrawerowanie czegoś (około 60-70 zł allegro z grawerem). Mógłbyś z tyłu napisać kilka słów, dzięki czemu byłaby to naprawdę wspaniała . indywidualna pamiątka -Tak samo wszystkie inne rzeczy z grawerem - np. ramki na zdjęcia. Ogólnie polecam grawerowanie, bo to czyni prezent wyjątkowym i niepowtarzalnym -Możesz jej kupić np. 18 róż (tu ceny różne w zależności od kwiaciarni, ale lepiej w sumie jakiś bukiet do 30zł bo kwiaty i tak zwiędną, ale tak dla samego gestu) -możesz ją zabrać do restauracji (koszt 20zł-...) -może być teatr, o ile lubi takie klimaty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
chłopie.. gdzie można spotkać twojego brata bliźniaka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
pierwsza kwestia czy Twoja dziewczyna to rowniez romantyczka, bo jesli nie to pozytywke sobie odpusc. Wiem, wiem ze wyjde na dziwna ale sadze ze wiekszosc dziewczat ucieszylaby sie z kolacji, ale nie zrobionej tylko normalnie w restauracji, kolejna okazja zeby sie ladnie ubrac dla swojego mezczyzny
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moja poprzedniczka ma rację-musisz się dowiedzieć, czy jest romantyczna, czy lubi biżuterię. Jeśli tak, to kup łańcuszek z jakimś ładnym wisiorkiem (wybierz jakis oryginalny). A zagrać możesz piosenkę "Dzień dobry kocham cię" zespołu Strachy na Lachy-oczywiście, jeśli lubi taką muzykę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bizuteria zawsze ucieszy dziewczyne, wiec to strzal w 10, nie kupowalabym pierscionka, bo zeby sobie nie pomyslala, ze jakies oswiadczyny czy cos roznie bywa. Jakas kolacja romantyczna, przyjedz po nia z bukietem roz, odswietnie ubrany, tylko powiedz jej wczesniej, aby ubrala sie tez jakos, a nie, Ty koszula a ona bluza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
kolczyki,wisiorek,bransol etka to moim zdaniem najlepszy wybór - zorientuj się wcześniej jaką biżuterię nosi a jakiej nie (ja np nie lubię złota) i czy nie ma uczulenia.
jeśli chodzi o śpiewanie z gitarą to może podpytaj wcześniej czy jej takie coś się podoba bo ja to bym się chyba pod ziemię zapadła z zażenowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale bukiet kwiatów i kolacja - hmmmm! To jest zawsze b.dobry pomysł ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ale z Ciebie świetny chłopak, nie dość, że myślisz tyyyle wcześniej o prezentach, chcesz uczynić ten dzień naprawdę wyjątkowym i jeszcze pytasz na babskim forum. Też chcę takiego
![]() Z gitarowych, nietrudnych piosenek warto przyjrzeć się Staremu Dobremu Małżeństwu - mają ładne teksty i raczej nie powinny Ci sprawić problemu w wykonaniu. Popieram też dziewczyny, zabierz ją gdzieś: kino/ restauracja/ teatr. Powodzenia. Ale z niej szczęściara! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.