|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
POMOCY! Za bardzo rozbudowane mięśnie [zdjęcia]
Witam, bardzo proszę o pomoc gdyż przez ćwiczenia bardzo rozbudowały mi się mięśnie, głównie ramion. Chce wyglądać jak kobieta a to co mam teraz zdecydowanie kobiece nie jest.
Jak spalić te mięśnie? Myślałam nad bieganiem rano na czczo, ale czy to nie spali mi tylko mięśni nóg? Bardzo proszę o jakiekolwiek sugestie osób bardziej doświadczonych. Chciałam dobrze, chciałam ładnie wyglądać, a zrobiłam sobie krzywdę. Dołączam zdjęcia. Jedno sprzed czasów ćwiczeń (przepraszam że takie rozmazane ale tylko takie znalazłam - na zdjęciach jest ta sama ręka) Wiem, ze po treningu mięśnie się "pompują" - to nie ten stan. Z powodu sesji nie trenuje już 2 tygodnie. Nie chce rezygnować z ćwiczeń (kocham to co ćwiczę), więc bardzo proszę o powstrzymanie się od rad - nie ćwicz, nieużywany mięsień zanika. Mam teraz ogromne kompleksy z tego powodu ![]() Edytowane przez zagrubaa Czas edycji: 2015-02-21 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: POMOCY! Za bardzo rozbudowane mięśnie [zdjęcia]
Według mnie nie masz za bardzo rozbudowanych mięśni. Chciałabym takie mieć i absolutnie nie uważam tego za mniej kobiece
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oddaj mi, chętnie przygarnę!
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie masz rozbudowanych mięśni. Na rozmazanych zdjęciu widać chudą rękę, co nie jest wcale "kobiece".
Jak ćwiczyłaś? Jeśli nie chcesz budować mięśni (a teraz wcale nie masz tych mięśni specjalnie dużych), ćwicz z małymi ciężarami, więcej powtórzeń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
To nie są suche mięśnie, zredukuj się to ręce zmaleją i wyrzeźbią się, będzie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Polecam przejście na redukcję bo tak jak napisała koleżanka powyżej, chociaż widać mięśnie to nie tylko mięśnie tam masz
![]()
2015r. - szansa na nowy początek! Mój blog http://missmalitv.blogspot.com/ Mój kanał https://www.youtube.com/channel/UCje...DQVAQBxojAXxuA Polub mnie na Facebooku https://www.facebook.com/missmalitv Instagram: http://instagram.com/missmalitv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie ma czegoś takiego jak "za bardzo umięśnione" a tym bardzij to na zdjęciach nie jest za bardzo xD Wybacz, ale to jest ledwo troszkę jakiś mięśni, w dodatku pokrytych tłuszczykiem dalej
![]() I spalanie mięśni ZAWSZE jest krzywdą dla organizmu.
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
E tam, ładna łapka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem czegos takiego.
Jezeli dziewczyna zle sie czuje z takim wygladem ramion , to dlaczego zaraz negowac jej problem i wmawiac, ze miesnie sa cudowne i ze wcale nie sa tak rozbudowane jak jej sie wydaje. Zaraz poleca teorie o testosteronach, bialkach, bog wie jakich ciezarach itd. Widze, ze na wizazu jest to bardzo powszechne zjawisko i jak dla mnie wykazujacym sie sporym niezrozumieniem dla autorek tego typu watkow. A dodam, ze kazdy ma inne poczucie estetyki i nie kazdemu musi sie podobac kulturystyczna sylwetka. Moim zdaniem jezeli dalej chcesz cwiczyc to na te partie zrezygnowalabym z dodatkowych obciazen typu hantle itd. I postawila na naprawde solidne rozciaganie .
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-02-24 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.