|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
!!!praca w Bydgoszczy!!!
hej
![]() ![]() Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem jakie tam są warunki. Na to stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży Telefonicznej ubiegało się ok. 130 osób na moje CV wgl nie patrzyli. Wysłałam CV wczoraj w pon (ogłoszenie też było dodane wczoraj), a już dzisiaj do mnie zadzwonili i juto mam rozmowę kwalifikacyjną. Wiadomo pieniądze zawsze się przydadzą, zarobki to prowizja+premia( ja nie jestem z bdg i w sumie nie wiem, czy prócz dojazdów starczyłoby mi na odłożenie, żeby mieć na studia?) Jak czytałam na forum odnośnie tej firmy to jak ktoś nie przepracuje 3m-cy to oddaje kasę za szkolenie. ja wybieram się na studia dzienne w innym mieście niż bdg i teraz jestem w kropce. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- w sumie to najlepiej byłoby mi jakbym pracowało m moim mieście w jakim sklepie typu lidl, biedronka, tesco, ale narazie bez odpowiedzi (CV zaniosłam już w maju-jak wyrobiłam sobie książeczkę sanepidowską (100zł na nią wydałam-trochę jestem zła na siebie, że nigdzie nie mogę znaleźć pracy, ani w sklepie ani w drogerii jakiejkolwiek), póżniej w czerwcu znowu CV ale bez odezwu ![]() ![]() ![]() w biedronie babka mówiła, że niektórzy odchodzą do innych sklepów, ale jak na razie to do mnie nie zadzwonili w sumie ja jestem z takiej małej wioski do mojedo miasta to tak 7km, a póżniej jeszcze 33 km do Bydgoszczy i w sumie dużo na dojazdy bym straciła(100zł+160+45zł-na bilet miejski, to w sumie ponad 300 zł i nie wiem, czy uzbieram coś na studia, sama muszę zarobić na studia od nikogo nie dostane kasy, więc nie wiem, czy będzie mi się opłacało dojeżdżać do tej pracy. Wiadomo w dzisiejszych czasach trudno o pracę.... ![]() ![]()
Naprzód idź śmiało... Bo czasu masz mało ! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez annEczkaS91 Czas edycji: 2011-06-28 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: !!!praca w Bydgoszczy!!!
Jakie to teraz nazwy wymyślają na zwyczajnego telemarketera
![]() Jeżeli nie masz zapewnionej żadnej stałej pensji- sama prowizja- to trochę lipa... Ja też szukam pracy i kiedy słyszę słowo prowizja- dziękuję ![]() Wszelkie prace typu telemarketer, przedstawiciel handlowy omijam szerokim łukiem bo to zwykłe wciskanie ludziom kitu - "Halo? Dzień dobry! Mam dla Pani wspaniałą ofertę..." taa ![]() No, oczywiście pewnie można zarobić też w taki sposób, nawet duże pieniądze ale ilu ludzi da się namówić na nowego laptopa (skoro taniej mają zwykle w marketach z takim sprzętem), drugi telefon, wyższy abonament bla bla bla... Ja się do tego nie nadaję ![]() Rzeczywiście chyba lepiej według mnie pracować w jakimś markecie czy sklepie... Chociaż nie spodziewaj się kokosów- byłam dzisiaj na rozmowie w Almie i zaproponowali mi 1400zł brutto (1000 netto) ![]() ale jakiej pracy może szukać osoba bez doświadczenia ![]() życzę powodzenia ! ![]()
Edytowane przez maalinkaa8 Czas edycji: 2011-06-28 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja tam nie oczekuje kokosów, ale w sumie 1000zł jak dla mnie, gdybym pracowała i mieszkanła w Bdg to może byłoby nieźle jak na osobę po maturze
w sumie w dzisiejszych czasach zarobki to 1000-1200zł nawet dla osób po studiach ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- w sumie ja też omijała taką ofertę od 6m-cy szukam pracy i nic byłam na 2 rozmowach, ale pracodawcy nie pasowało moje dojeżdżanie do pracy, sorry ale jak ktoś dojeżdża do pracy spory kawał to bez słowa do odrzucają.... wysyłała już wszędzie do rossmann/schlecker/ natury /tally weijli, zary i nic ja to jako takiego doświadczenia to nie mam (roznoszenie ulotek, zbiór owocó wiśni/truskawek i praca dodatkowa w biurze jako pomoc biurowa)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja też nie mam doświadczenia :P Dwa razy pracowałam jako hostessa
![]() ale niby jakie mamy mieć doświadczenie zaraz po technikum/liceum ![]() Ja w maju rozdałam CV po wszystkich sklepach w Focusie- zadzwonili z czterech (z czego tylko na jedną poszłam ![]() Pracodawca chciałby 20letnią osobę z 5-letnim doświadczeniem, znającą przynajmniej 3 języki, uprzejmą i potrafiącą zrobić wszystko za niewielkie pieniądze.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a czy ktoś pracował w tej firmie (direct reciutment) jako pracownik wprowadzania danych ?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bydgoszcz to miasto bez pracy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.