|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do Grażynki...
Właśnie zamierzam złożyć zamówienie na estylu i stoję przed dylematem. Otóż nie mogę się zdecydować co wybrać:
Rigenol; Lipoproteinowy krem odżywczy do włosów http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=16629 czy Renee Blanche; Krem regenerujący do włosów suchych i zniszczonych http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=16580 a może najzwyklejszy Wax byłby lepszy? Mam bardzo zniszczone włosy, kilka miesięcy temu nieudana trwała, która przypaliła mi włosy ![]() ![]() Nie mogę się też zdecydować czy kupić Serum krystaliczne Renee Blanche i do tego coś chroniącego włosy przed szkodliwym działaniem wysokiej temp. (suszarka :/ ) czy Olejek nabłyszczająco-pielęgnujący w sprayu do prostownic też Renee Blanche. Czy mogłaby mi Pani pomóc w wyborze? Byłabym Pani bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Grażynki...
podciągam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja co prawda, Grażynką nie jestem...ale mogę Ci podpowiedzieć , jeśli zechcesz, dobry zestaw, który przetestowałam i jest godny polecenia - nabłyszcza, wygładza i regeneruje włosy. A dodatkowo wydobywa ich kolor
![]() jest to Rigenol Framesi (efekt super na moich włosach, jak tylko skończy mi się Cosmetici Dora, to wracam do Rigenolu. Rigenol daje podobny efekt, do odżywek dołączanych do farb do włosów) + wspomniane w innym wątku serum krystaliczne Renee Blanche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
serum czyli krysztalki, natomiast co do regeneracji, nie wiem jak bardzo masz zniszczone wlosy, na ile one potrzebuja odbudowy, chodzi o to zeby ich niepotrzebnie nie obciazac, jezeli potrezbuja bardzo duzej odbudoy to krem renee moze byc za slaby,poniewaz on glownie nawilza oczywiscie odzywia tez, ale tak jak mowie jezeli masz bardzo zniszczone to wez cos cos mocniejszego, natomiast potem juz tylko nawilzanie wiec renee polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja też myślę nad tym Rigenolem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
jakoś nikt nie poroponuje tu Kerastase? czyżby byl ble? bo czytalam na KWC o tych kosmetykach ale się pogubilam a mam suchutkie wlosy i baaaaaaaaaaardzo łamliwe <help>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
POLECAM RIGENOL!
jak pierwszy raz do użyłam i poszłam do pracy, to wszyscy pytali czy wczoraj robiłam balejaż. A ja robiłam, owszem, ale dwa tygodnie wcześniej, włosy po zabiegu były rozjaśnione i brakowało im gładkości. Po pierwszym użyciu Rigenolu super wygładziły się łuski a włosy mocno błyszczały. On nawet zapachem przypomina odżywki dodawane do farb do włosów. Myślę, że warto wypróbowac, tym bardziej, że cena nie jest zastraszająca |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
gdzie można kupić ten rigenol i ile on kosztuje ? aha i jeszcze jedno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
![]() No to postanowione, biore kryształki + rigenol Jeszcze tylko 1 pyt ![]() Lepszy będzie szampon Renee Blanche do włosów farbowanych + Odżywka do włosów farbowanych czy Renee Blanche Szampon proteinowy do włosów suchych i zniszczonych + wyżej wymieniona odżywka? Włoski oczywiście farbuję ![]() Meczę ale chcę dobrze wybrać ![]() Pomożecie?? ![]() Rigenol mozna kupić na www.estyl.pl 500ml kosztuje 40 zł a 150ml - 25 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a czy ten rigenol można kupić tylko na tej stronie ?
![]() aha i czy on na pewno pomaga ? ![]() ![]() blagam o odp ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jezeli masz farbowane to lepiej ten do farbowanych, a wybor napewno dobry, bo jak juz kiedys pislam zdobył pierwsze miejsce w rankingu Świata Fryzjerstwa na najlepszy szampon -fryzjerskich firm profesjonalnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję. Właśnie w wyborze kierowałam się tym że go kiedyś polecałaś
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
okrutnica jakaś... |
ja też kupuję Rigenol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja też biorę od razu ten duży
![]() ![]() wczoraj zamówiłam, ciekawe kiedy dojdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny znowu mnie zaczełyście kusić
![]() A tu kasy wciąż za mało ![]() Kusi mnie ta mniejsza tubka w Estylu albo na Allegro znalazłam za 39,oo RIGENOL 500 ml +wysylka gratis. W summie tęz się niby opłaci... ![]() Ja to mam pytanie. ![]() Czy ten RIGENOL nadaję się do włosów nie farbowanych tzw. swoich, bez deka farby? Czy trzeba koniecznie mieć włos po zabiegach chemicznych do tej maski??? Ja swoje włosy mam nie farbowane. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
Majka-nie wiem,ale chyba tak. Na Estylu wspominają o zniszczeniach środkami chemicznymi jak farbowanie itp ale też o warunkach środowiskowych (czynniki atmosferyczne).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tego sie obawiałam, bo niestety jeszcze gdzieś wyczytałam, że ta maska nadaję się do suchych włosów. A suche włosy kojarzą mi się przede wszystkim z zabigami chemicznymi. Wiem, wiem nie trzeba farbować zeby mieć suchuśkie włosy.
A maska i tak mnie kusi... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
hmmm... a ja mam takie pytanko moje wlosy sa suche zniszczone przez pasemka i takie szorstkie w dotyku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.