|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Blokada telefonu
Witam!
Mam problem z moim telefonem. Otóż mój tel ma blokadę w postaci wzoru. Ostatnio postanowiłam ją zdjąć, bo mi przeszkadzała. Dzisiaj ją znów założyłam i wklepałam na szybko jakiś wzór, myślałam że go zapamiętałam. Okazuje się że niee ![]() Wklepałam wzór i patrzę nie pasuje... robię to jeszcze parę razy i nic :/ Pojawia mi się komunikat, aby dostać się do tel wpisz login i hasło konta google! Nie pamiętam! nie mogę teraz z tel korzystać ;c Czy w punkcie obsługi podołają zadaniu? zrobią coś z tym? co teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Blokada telefonu
Nie pamiętasz loginu i hasła czy tylko hasła? Bo hasło można odzyskać i zmienić przez stronę internetową. I wtedy zalogować się na telefonie.
Jak również loginu to sprawa ma się gorzej. Będziesz musiała przywrócić telefon do ustawień fabrycznych, tracąc przy tym wszystkie zapisane na telefonie rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Problem w tym, że nie pamiętam ani loginu ani hasła
![]() Mam nadzieję że będzie tak jak napisała/eś wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Rowniez polecam reset do ustawien fabrycznych, niestety chyba nie ma innej opcji, jednak utracisz wszystkie dane ;/ co nie eliminuje opcji odzyskania ich oprogramowaniem przeznaczonym do tego (polecam wpisac w play store - file recovery i cos sobie wybrac
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Odblokowany!!
![]() Dziękuję bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.