|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podszywanie się na facebook'u...
Witam! Nie wiem, czy dobry dział, proszę o przeniesienie jeśli nie
![]() W piątek wieczorem odkryłam, że ktoś podszywa się pode mnie na portalu facebook. Użył mojego imienia, nazwiska, a w dodatku dodał moje zdjęcie! Reszta się nie zgadza. Miesjce zamieszkania Poznań ( ja dolnyśląsk) dodane ponad 100znajomych, w tym 2 moich . Co mogę z tym zrobić? Policja mi pomoże? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Podszywanie się na facebook'u...
Możesz zgłosić tę osobę. Przy "wiadomości" jest taka opcja:
Dodatkowo możesz też zgłosić tę oś czasu w następujący sposób: Mój znajomy mnie denerwuje Ta oś czasu podszywa się pod kogoś lub jest fałszywa Nieodpowiednie zdjęcie profilowe Mój znajomy nęka mnie lub zastrasza Może to coś da... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że oczywiście zaraz tak zrobiłam i zmobilizowałam do tego także znajomych.
Napisałam do tej osoby, ale nie odpisała |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co zrobić w takim wypadku, trochę wątpię, by policja zajęła się tym na poważnie...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Jak miałam przejścia z psychopatą, który się do mnie włamywał, wyłamywał mi zamki w drzwiach i podrzucał mi pod drzwi martwe zwierzęta i zastrzelone ptaki to powiedzieli, że nic mi przecież nie zrobił i mam im d*py nie zawracać, bo histeryzuję
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Poproś jeszcze znajomych, żeby zgłosili tą osobę do facebooka, oni się strasznie tym przejmują, usunęli ostatnio mojego kolegę, bo nie miał podanego prawdziwego imienia, a koleżankę zablokowali, bo właśnie ktoś wcisnął, że rzekomo się pod kogoś podszywa
|
|
|
|
|
#7 |
|
na drugie mam Irena
|
a czy zgłoszona osoba wie kto ją zgłosił
|
|
#8 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj admin usunął profil, osoba nie dostaje powiadomienia, kto ją zgłosił. Szybko zareagowali, ale nie wiem kto to
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.