|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla siostry mojego chłopaka.
Witam.
![]() Dostałam zaproszenie na osiemnaste urodziny do siostry mojego Tż. Chcę kupić coś symbolicznego, bo nie wypada przyjść z pustymi rękami. Tak do 30 zł. Jakieś propozycje? Nie chcę typowo osiemnastkowych prezentów; typu majtki, prezerwatywy itd. :P Tym bardziej, że to impreza w gronie rodzinnym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dla siostry mojego chłopaka.
Witam ja bym poleciła ci z takich rzeczy, jak jakaś ramka ze zdjęciami (jej) jeśli masz taką możliwość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli lubi kosmetyki, kup jej jakiś kosmetyk, myślę że będzie zadowolona, jeśli czekoladki ostatnio widziałam takie ręcznie robione w centrum handlowym, gdzie możesz sama skompnować sobie pudełeczko czekoladek o pojemności 200 g za 22,00 zł. Bardzo smaczne i ciekawe na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki i biżuteria troszkę oklepany temat wg mnie,ja ostatnio koleżance na urodziny kupiłem fontannę czekoladową i była zachwycona,inni goście też którzy skorzystali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Właśnie z tego co wiem, to lubi kosmetyki, szczególnie ma bzika na punkcie pielęgnacji włosów, ale przecież nie kupię jej szamponu, może jakieś pomysły z tym związane?
Wiem też, że ma trochę biżuterii i myślałam, że może kupić jej taki wieszak na biżuterię, coś tego typu: http://www.akant-stylmeb.pl/galerie/...-sukn_5454.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
może coś śmiesznego, jakieś magnesy na lodówkę? tu takie widziałam: http://www.takapaka.pl/Produkt/1187/...lodowke_tetris
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz kupić jej mydełka naturalne np. glicerynowe lub sole do kąpieli, kule (coś do kąpieli), jeśli coś innego może perfumy? ale ja bym zdecydowała się na coś takiego jak w załączeniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
fajny pomysł to właśnie jakieś kuleczki do kąpieli, ja np. ostatnio dostałam balsam do ciała o ślicznym zapachu i jest to super prezent bo przynajmniej codziennie używam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
może jakąś przywieszkę na drzwi typu: nie przeszkadzać
![]() Ja od dziewczyny mojego brata dostałam taki zestaw: pomadka nivea i jakieś kruche ciastko ręcznie zrobione, plus kolczyki też handmade. Myślę, że nie powinnaś szukać jakiś wyszukanych rzeczy. Osobiście stawiam na takie proste rozwiązania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj do 16, w sklepie internetowym L'Occitane są duże wyprzedaże kosmetyków naturalnych, więc może skusisz się na prezent? te kosmetyki są doskonałej jakości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Polecam te strone na FB. http://www.facebook.com/pages/Innocu...7709656?ref=hl dziewczyna dopiero zaczyna wrzucać swoje prace na FB, ale widziałam jej rzeczy na żywo i sa naprawde ciekawe. Zdaje się, że wystawia je też na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Apows - kusisz mnie tym Zakopanym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.