|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszytko chce, ale trza zdecydować.
(tak wiem, temat wątku nic nie mowi, ale nie mogłam nic wymyślić .;x)
A wiec chodzi to że najchętniej bym robiła kartki, malowała, składała origami i jeszcze inne rzeczy. Lecz myślę że to nie ma sensu, lepiej wybrac jedna technikę i dopracować ją do perfekcji. I teraz jest problem jaką. Chciałabym aby były fajne efekty, oraz żeby na materiały i narządzie nie należały do jakiś drogich. Sypać propozycja, najlepiej z opisem techniki i przykładowymi zdjęciami. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Flustracja Czas edycji: 2010-01-24 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszytko chce, ale trza zdecydować.
Cytat:
![]() ![]() ![]() sypać propozycją? a gdzie magiczne słowo prosze? ![]() niestety każde hobby kosztuje, mysle ze najtaniej wypadnie origami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wiec przepraszam, ze nie użyłam magicznego słówka proszę. Czytałam już wcześniej i dzisiaj też sie zagłębiłam w akryle. I właśnie teraz sobie tak mysle czy ta technika czasem dla mnie nie jest. ![]() A wiec jaki będzie koszt tzw. początkowy? Czy jest to trudna technika? Proszę o odpowiedzie, sugestie itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kobieto kochana, nikt za Ciebie decyzji nie podejmie
![]() ![]() ![]() Decyzja należy do Ciebie. ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja myśle, ze nie mozemy ci doradzić sama musisz sie zdecydować co ci się najbardziej podoba. Ajeśli chodzi o materiały to wed lług mnie najtańsze jest origami, bo to tylko kwestia kupienia papieru, ale nie kazdy ma talent do składania. Ja też mam ochote próbowac wszystkiego bo naprawde te techniki tutaj prezentowane przez dziewczynki są powalajace, ale jeszcze ise na nic innego poza origami nie zdecydowałam
![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.