|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
![]() STYCZEŃ | Wojas, Reserved, New Look, Tally Weijl... (ciuchy, buty, dodatki)Witajcie!
Za względów finansowych jestem zmuszona na zawieszenie wątku Przepraszam ![]() Bez większego wstępu - zapraszam do wymian! Ale mam parę zasad: 1.Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. 2. Wysyłam ubrania wyprane i wyprasowane. 3 . Jeśli jesteś zainteresowana, chętnie podam Ci wymiary. 4. Jeśli jednak zmienisz zdanie i rezygnujesz z wymiany - napisz mi o tym. Nie przerywaj rozmowy, bo tego nie lubię. 5. Jeśli masz dodatkowe pytania o napisz mi pw. 6. Będę odpisywać u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. Zależy mi na szybkiej wymianie tych rzeczy, więc śmiało proponujcie! K o s z u l e 1. Koszula w paski Reserved krótki rękaw, rozm. 36 zrobiona jest z cienkiego, przewiewnego materiału miałam ją na sobie raz (stan praktycznie idealny), bardzo elegancka 2. Czarna koszula Reserved krótki rękaw, rozm. 34 dodatkowo szeroki, dwukolorowy pasek do wiązania w talii stan bardzo dobry T u n i k i 1. Koszulowa tunika Amisu rozm. M, będzie dobrze leżeć również na S ma szlufki, materiał cienki i przewiewny stan bardzo dobry 2. Tunika z motywem UK Next rozm. M, przywieziona z Londynu ma małą wadę: z tyłu w okolicach pupy 5 małych dziurek (zdjęcia dla zainteresowanych) S p ó d n i c z k i 1. Różowa spódnica Reserved rozm. M, długość do kolan stan bardzo dobry, wymiary podam zainteresowanym S u k i e n k i 1. Czerwona bombka Reserved rozm. 34, nigdy nie noszona stan oceniam na bardzo dobry, jak nie idealny 2. Letnia sukienka Amisu rozm. XS, ale rozciągliwa można nosić na 2 sposoby: jako sukienkę lub spódnicę 3. Letnia sukienka Ted Barker rozm. S, plisowana wykonana z przewiewnego materiału 4. Letnia sukienka vintage New Look rozm. S lekko sprana, ale nadal prezentuje się świetnie świetnie eksponuje biust i podkreśla pupę najlepsza sukienka jaką kiedykolwiek miałam, więc łatwo nie oddam ![]() Edytowane przez ozi_ Czas edycji: 2013-01-10 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ | Wojas, Reserved, New Look, Tally Weijl... (ciuchy, buty, dodatki)
S w e t r y
1. Sweter Atmosphere DIY motyw galaxy, wykonany farbami do tkanin rozm. S, jego stan oceniam na bardzo dobry raz noszony, trzeba prać ręcznie w ok. 40 *C K a m i z e l k i 1. Jeansowa kamizelka Tally Weil rozm. XS stan bardzo dobry, świetnie dopasowuje się do ciała podkreślając kształty D o d a t k i 1. Futrzana torba Sephora Jest dostępna w ofercie promocyjnej drogerii (za zakupy powyżej 200 pln) bardzo miła w dotyku i pojemna B u t y 1. Trapery Smith 38 rezerwacja dł. wkładki 24,5 cm stan bardzo dobry, raz noszone okazały się za małe (sznurowadła wymagają wymiany) Edytowane przez ozi_ Czas edycji: 2013-01-06 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ | Wojas, Reserved, New Look, Tally Weijl... (ciuchy, buty, dodatki)
K s i ą ż k i Manga. Grafika komputerowaAtramentowe serce, Cornelia Funke Hobby, które może być sztuką. Rysowanie, Stan Smith Po bandzie, Sawka Szpinak Yukiko Frederic Boilet (komiks) Fotografia cyfrowa. 100 najlepszych sztuczek i trików Jak malować, Angela Gair Cuda z modeliny, Sue Heoser Anna Rice, Dar Wilka Beata Pawlikowska, Teoria bezwzględności Marek Krajewski, Fastung Breslau M. Krajewski, Koniec świata w Breslau M. Krajewski, Widma w meście Breslau Leonie Swann, Sprawiedliwość owiec Dimitrij Strelnikoff, Złote ryby Anne Rice, Krzyk w niebiosa Ron McLarty, Pamiętam jak biegłem Zapraszam do wymiany! ![]() Edytowane przez ozi_ Czas edycji: 2013-01-05 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Skórzany workery Wojas stan bardzo dobry -, posiadają normalne ślady użytkowania żadnych przetarć mam je z wymianki, ale kazały się za małe długość wkładki 25 cm (38) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357385032 zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś za
Ron McLarty, Pamiętam jak biegłem Leonie Swann, Sprawiedliwość owiec ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za torbę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A jakie wymiary tej torby? I nie wiem czy to nie będzie za mało za dwie książki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za książkę "Krzyk w niebiosa"? Zapraszam do wszystkich wątków w podpisie. Jeden oficjalnie zamknięty, ale też można coś wybrać
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za koszulę w paski Reserved i książkę Atramentowe serce?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2013-01-05 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357384219 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1357384219 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1357385032 odp u mnie proszę ![]()
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
|
no więc tak, cieni Sephory o które pytałaś nie ma jednak (przepraszam
![]() no i coś nam, a najpewniej mnie, umknęło zdaje się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- why not ![]() czy one mają dokładnie 25 cm (bo ja to nosze butki od 38 do 40, zależy jak se producent wymyśli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś za książki Krajewskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
|
oki, nie ma problemu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Super, to interesują mnie:
Marek Krajewski, Fastung Breslau M. Krajewski, Koniec świata w Breslau (bo "Widma" już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A czy mogłabym zobaczyć fotkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357384219 na osobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tak tylko muszę dokładnie obejrzeć bluzę bo ona ogólnie jest jak nowa ale ogólnie nie wiem dlaczego ona chyba nie ma dwóch guzików ale chyba tego nawet nie widać
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, jutro nadam szelki i lakier, wyślesz butki? Chciałabym je dostać przed weekendem
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podobają mi się te biuty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1357385032 no i ta bluzka ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357384219 odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.