|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Elementary - serial
Opis: Londyński detektyw Sherlock Holmes wraz ze swoją terapeutką Joan Watson pomagają nowojorskiej policji w rozwiązywaniu najtrudniejszych zagadek kryminalnych.
Obejrzałam wczoraj 1 odcinek i muszę powiedzieć, że zaciekawił mnie swoim humorem. Wyczuwam trochę takie humoru jak w Housie. A wy co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Elementary - serial
Na początku byłam nastawiona negatywnie ale później się wciągnęłam i teraz oglądam z przyjemnością.
Nadal uważam, że jest o klasę niżej niż Sherlock BBC no ale z brytolami nie da się konkurować i już ![]() Cieszę się też, że sprawa z Watson rozwinęła się tak, jak się rozwinęła (nie chcę spoilerować). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
oglądam i bardzo lubię
![]() właśnie mi przypomniałaś, że muszę nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
na początku miałam mieszane uczucia, ale po prostu uwielbiam serialowego Sherlocka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja mam świra na punkcie Sherlocka BBC i nie wiem czy będzie mi się chciało zabierać za Elementary, ale może w wakacje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Serial nawet, nawet. Podobnie jak Wy na początku nie byłem do niego przekonany, ale tylko krowa nie zmienia poglądów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.