|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Analityk biznesowy po zarządzaniu?
Witam
![]() W tym roku będę szła na studia, ale wiem już kim chcę być w przyszłości. Analitykiem biznesowym Przeszukiwałam w internecie oferty pracy aby zobaczyć, jakie studia są wymagane (pomijam teraz wymóg kilkuletniego doświadczenia w zawodzie :P ). Głównie powtarzały się studia informatyczne, ekonomiczne lub pokrewne. I właśnie tutaj pojawia się moje pytanie, czy zarządzanie inżynierskie na PG (spec. technologie informatyczne w zarządzaniu) zaliczają się do tych studiów ''pokrewnych" ? Czy lepiej dać sobie z nimi spokój i iść na ekonomię ? (Bo na informatyce bym sobie nie poradziła z racji braku informatyki w liceum )z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Analityk biznesowy po zarządzaniu?
możesz pójść na zarządzanie na uniwersytecie ekonomicznym, przejrzyj specjalizacje, bo z tego co wiem, ich wybór będzie o wiele szerszy niż na polibudzie, te na poli często mają mało wspolnego z biznesem a na ekonomicznym jak najbardziej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.