|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
:)
|
Zestaw kosmetyków - cały razem za coś przydatnego...STYCZEŃ....NIEAKTUALNE wymiana z Wiolkaa93
Wymienię cały zestaw poniżej RAZEM! NA coś co mi sie przyda, chetnie pielegnacja męska, damska, może ciuszki rozm m/l, lubie biżuterię. Oddam wszystko nawet za 1 rzecz która mi sie spodoba. W skład zestawu wchodzą nastepujące kosmetyki: Twarz: -nowa zapakowana gąbeczka do pudru - puder Ingrid odcień najjaśniejszy 1 ilość na foto - potestować można jeszcze - paletka korektorów Avon - zużycie nie wielkie - Podkład Avon Mattifying Fundation odcień Ivory. Zostalo około 3/4 albo i wiecej - podkład wibo - nie duzo raczej na testy odcień naturalny - dermacol zostało troche wiecej niż 1/3 odcień 208 - róż wibo - używany ale sporo zostało - sliczny odcień Oczy: - Sypki cień Sleek - odcien so sleek tylko testowany - Cień MY SECRET MAGIC DUST odcień 204 małoużywany może 3 razy - Cień Sensiqe zużycie widoczne, sliczny naturalny, fajny jako cień bazowy - Eliner Sleek DIP-IT odcień 266 IMPERIAL PURPLE użyty około 3-4 razy - Tusz BUTTERFLY Great Vollume - Long, kilka dni temu kupiony otwarty i tylko przetestowany, świerzy mokry 10 ml Usta: - oba błyszczyki to Revlon - pomadka ochronna Isana - szminka Rimmel Lastin ... odcień 005 ZAPRASZAM, DOŁOŻE GRATIS RÓZNE PRÓBKI Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-01-18 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Zestaw kosmetyków - cały razem za coś przydatnego...STYCZEŃ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za korektory avon?
![]() |
#8 |
|
wole wymienic jako zestaw
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- upp.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
wymiana z Wiolkaa93
Mo zestaw + rózne próbki za Wiolkaa93: -atłas pod makijaż Synesis- w małym opakowaniu - kolagenowe serum do włosów BingoSpa nowe - kuleczka do kąpieli -Balsam z beta karotenem przyśpieszają opaleniznę Avon- nowy -pomadka z Avon- nowy próbki zapachów - far away - Percieve Dew - Miami Party - RW Laught Often - LRD - Up to you - Scientini Nights Midnight Glow - Scientini Nights Purple Pulse - Incandessence Lumiere i jedna próbke bingo spa + dwa lakiery szary i brąz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.