|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
podwiązka co z nia ?
Witam
![]() jestem tu nowa ![]() i mam małe pytanko czy sa jakies przesady zwiazane z podwiazkami ? czy musi miec ona jakis okreslony kolor? czy panna mloda moze sobie ja sama kupic, czy moze ja dostac od kogos? Chcialabym sprawic kolezance przyjemnosc i kupic jej podwiazke , nie ide na jej slub ze wzgledu na to ze to kameralna uroczystosc i dosc daleko od mojego misata ..... z tąd tez moje pytania. Nie wiem czy nie bedzie nietatktem kupic jej cos takiego ? Pomyślalam o podwiązce bo podobno ma byc niebieska ..wiec cos nowego, cos niebieksiego, cos porzyczonego (danego) prosze o odpowiedz i jakies porady !!
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: podwiązka co z nia ?
no z tego co sie orientuję, włąsnie zwykle bywa niebieska na poczet tych wymagań (coś białego, coś niebieskiego...). a co do nietatktu to nie sądzę, zeby taki prezent mógł by tak odebrany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dołączam swoje 3 grosze, jako że sama takową podwiązkę miałam okazję 2 tyg temu nałożyc. Miałam i.... nie skorzystałam!! okropnie to niewygodne więc sobie podarowałam. Była/jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ja miałam podwią
zkę przez całe wesele i jakoś nie narzekałam na niewygodę, chyba nawet jej nie czułam z tego całego zamieszania, nie miała czasu o niej myśleć. I o ile sobie przypominam to właśnie była biało-niebieska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
a swoja drogą
skoro ma być cos niebieskiego to chyab tylko podwiazka no nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
acha no to siwetnie :d no to chyba wiem co kupie kumpeli :d mam andzieje ze sie jeszcze nie zaopatryzla w jakas:d pozdraiwam
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mi moja mamuska zrobiła przesliczną na szydełku i... w ogóle jej nie czułama była rzeczywiscie wyjątkowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja też miałam niebieską
![]() na weselu mąż musiał mi ją zębami na nogę zakładać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
With Beauty In Love
|
Ja dostałam podwiązkę w prezencie na wieczorze panieńskim... Nie lubię niebieskiego koloru, a więc jest ecru z malutką błękitną kokardką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.