|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Oszust internetowy
|
IBIZA czy leci ktoś w czerwcu??
Witajcie Kochani!
Wybieram się z chłopakiem pod koniec czerwca na IBIZE, jeśli ktoś leci w to samo miejsce i chciałby się zintegrować to proszę o wiadomość ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: IBIZA czy leci ktoś w czerwcu??
Hej
![]() ja byłam na Ibizie 2 lata temu ze znajomymi, było suuuper tylko ze my byliśmy nie w centrum tylko obok, gdzie w sumie było spokojnie, a na imprezy jeździliśmy do Ibiza Town. Takie główne centrum to San Antonio, tam życie tetni cala noc, z tym ze słyszałam, ze plaze są obrzygane i ogólnie ciągle picie, hałas itd także musicie wybrać, czy lubicie taki klimat czy wolicie wypocząć gdzieś z dala, a wybrać się tam tylko pozwiedzać itd. Jeśli lubicie dobre imprezy to polecam Amnesie oczywiście Pache i my też byliśmy na koncercie Tiesto w Privelage. Uwaga jest bardzo drogo za piwo 0,3 w amnesii 13€ a za wodę 9€ :'( ale warto tam być, ja się zakochałam w tej wyspie i poznałam miłość swojego zycia![]() pzd
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wrocilam z ibizy i jak zawsze bylo bajecznie!
kazdemu polecam ta sloneczna magiczna wyspe!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile wziasc kasy na 9 dni na ibizie??
mamhotel z sniadaniem takze dodatkowo musze liczyc koszt jedzenia w ciagu dnia, wstep na imprezy , plus moze cos zwiedzic.... wiem ze wstep na imprezy jest drogi dosc. jesli wezme 300e na wstepy wlasnie i drugie 400 na inne wydatki starczy?
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Hej , jeśli nie masz HB - 1000 euro to niezbedne minimum niestety
![]() byłam w zeszłym roku - to był juz 3ci raz - kocham wyspe
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Tak
![]() Dużym błedem jest brac wyjazd tylko ze śniadaniami - brałam zawsze HP a i tak w południe szukaliśmy knajpki na mały obiad bo ja ciągle głodna chodziłam Lecąc na Ibize trzeba sie niestety liczyc z dużymi wydatkami .Możesz na imprezach zaoszczedzic Ja w zeszłym roku 2x bawiłam sie za free w Ushuaia ![]() Polecam wynajecie skutera na kilka dni i zwiedzenie wyspy - cudne wrażenia - koszt kaucji tylko wysoki - chyba 200 euro ale zwracają No i impreza numer 1 Pukka up - tego sie nie da opisac wrażenia niesamowite - w cenie biletu 50 euro os. mieliśmy 3 godziny imprezy na możu i wejście do Pacha ![]() oh cholera sama bym poleciała ale dziec nie chce ,mnie puścic no i na dniach lecimy w przeciwnym kierunku z dzieciem ![]() P.s na Ibize sie dzieci nie bierze ja moją przekupiłam aby z babcią została ..
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2014-05-31 o 13:27 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nie przeszkadza mi to ze musze zabrac 1000e, tylko poprostu nie wiedzialam na jaki wydatej sie szykowac wiec spytalam.
Takze dzieki za podpowiedz, wezme 700funtow + karty kredytowe :P
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Baw sie dobrze
karty sie przydadzą na pewno jak sie rozkrecisz
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
nie no mam nadzieje ze nei poplyne jakos strasznie :P nie chcialabym miec debetu -3ooofuntow jak wróce:P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Lecąc na Ibize trzeba sie niestety liczyc z dużymi wydatkami .