|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fatałaszki
NIEAKTUALNE
Może na początek czego szukam.. Interesują mnie głównie dodatki i biżuteria: - naszyjniki, bransoletki, broszki [najchętniej w stylu retro ![]() - paski, torebki małe i średnie - kapelusze i rękawiczki ![]() - ew. buty Oprócz tego poluję na spódnice ołówkową - popielatą. Ponieważ jestem nowa rzecz mogę wysłać jako pierwsza, ale możemy tez wysłać obie na raz jeśli Ci to odpowiada. Wysyłam poleconym, a co do priorytetu możemy się dogadać Jeśli rzecz ma jakąś wadę to opisuje od razu, żeby nie było i Ciebie też o to proszę - po co mamy sobie później nerwy szarpać ![]() Edytowane przez marawa Czas edycji: 2013-03-18 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fatałaszki
1. Obcisły top firmy Rouge Paris w kolorze głębokiej czerni. Rozmiar M, ale myślę że dobry będzie tez na S. Cienkie ramiączka. Pod biustem 3 kokardki i biegnące w dół od nich 3 wstążki - trochę przez to podobne go gorsetu. Z przodu marszczony, z tyłu gładki. Wstążeczki na dole trochę sie skłaczyły. skład: 90% poliester, 10% spandex
Edytowane przez marawa Czas edycji: 2010-07-02 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
2. Popielata sukienka Princeska firmy de facto. Rozmiar M. Kupiona jakieś półtora roku temu.
Zakładana głównie na egzaminy - wszystkie zdane szczęśliwie ![]() Jest bardzo dopasowana, ale nie obcisła. Klasyczny krój, podkreślona talia. Z tyłu zapinana na suwak [mniej-więcej od kości ogonowej], na dole rozcięcie. Z przodu dekolt hmm "na zakładkę" [czy jak to nazwać ![]() Wada: troszkę się szwy zaczęły rozchodzić w górnej części paska, przy dekolcie i z tyłu przy suwaku na samym dole - załączam zdjęcia Edytowane przez marawa Czas edycji: 2010-07-02 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sukienkę?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej to ja
![]() ![]() EDIT> przepraszam za wcięcie..podobają mi się jeszcze kolczyki z bursztynkami. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-03 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
3. Sukienka fioletowa Carry, rozmiar M. Zakupiłam podczas zimowej wyprzedaży. Nienoszona - miałam w niej iść na wesele w sierpniu, ale się rozmyśliłam
![]() Skład: wierzch i podszewka - 100% poliester |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dodatki:
1. kolczyki srebrne z bursztynami 2. kolczyki ręcznie robione [przez moją znajomą] o wdzięcznej nazwie "piasek pustyni" - zawieszki nie są srebrne 3, 4, 5, 6, bransoletki folk - ta z ciemniejszych dużych korali jest trochę rozciągnięta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
tu jeszcze bedzie spódnica ale to jutro albo pojutrze... ide spac bo na rano do pracy
OK Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. Popielata sukienka Princeska firmy de facto. Rozmiar M
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bransoletka jest rzeczywiście piękna, ma już wiele lat, a nic się z nią nie dzieje, ja mam 16 cm w obwodzie nadgarstka( tuż przy dłoni) i troszkę jest za lużna, ale fajnie wygląda jak się ją nosi wyżej, bardzo efektownie ![]() Chciałam wymienić ją na coś wyjątkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1278098781 ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nieaktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.