|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2013-02
Wiadomości: 2
|
Ciato
Mam do was pytanie, ostatnio robiłam pleśniak i mam problem z tym białkiem. bo zamiast być takie jak powinno to robi się taka żelatyna z tego. Co może być nie tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2003-01
Lokalizacja: z daleka
Wiadomości: 34 839
|
Dot.: Ciato
Równiez piekę pleśniak i ubijam białka i sa ok, wiec trudno stwierdzić gdzie u ciebie wystepuje problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciato
A pieczesz na termoobiegu czy ogrzewaniu góra-dół? Bo mi ta termoobiegu robi się właśnie taka 'żelatyna' a na opiekaniu góra-dół wszystko ładnie się ścina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|



Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.