|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() kolejna szara myszka
na początku chciałam przeprosić, że zakładam temat których było/jest na tym forum mnóstwo ale niestety nie moge znalezc nikogo o podobnej urodzie do mojej- taki unikat ze mnie
![]() No dobrze do rzeczy- bardzo chcialabym sie dowiedziec jakim typem urody jestem: 1. opalam powoli ale od razu na brązowo (nie liczac noska i polików, które najpierw sa czerwonawo-brązowe) 2.oczy mam niebiesko-szare z przewaga szarego, a oprawe kruczo-czarną 3.piegów jako takich nie zauważyłam 4.cere mam ciepla, choc niestety raczej blada 5.włoski mam taki średni-braz, w bardzo mysim odcieniu ![]() 6.usta mam ciemno różowe 7.a co do kolorkow w których jest mi dobrze- oto jest pytanie Zupełnie nie mam pojecia jakich kolorkow uzywac zarowno w makijażu jak i w ubrankach. Bardzo dziekuje za jakakolwiek odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolejna szara myszka
mam troszke podobną do ciebie urode.... ale nie wiem co Ci doradzić bo jednak kilka szczegółów nas różni... z tego co wiem to do mnie nie pasuje różowy makijaz... choć to mój ulubiony kolor ale co tam.. heh
Napewno profesjonalistki Ci doradzą, ja wole nie bo jeszcze źle bedzie:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
różowiutka na różowo jeszcze nigdy sie nie malowalam ale mam za to sweterek w takim niemowlecym odcieniu różu i niestety wygladam w nim jak chora ewentualnie trup
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do twrzy myślę że dobr by był (podam link) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60951238
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
różowiutka mam taki pomysl/prosbe, moze napiszesz mi jakim typem urody jestes i czym sie roznimy (sama przeciez pisalas, ze jestesmy podobne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
gdyby ktos inny jeszcze mial jakis pomysl odnosnie co powinnam nosic i jakimi kolorkami sie malowac bede bardzo wdzieczna za kazda rade
![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zgadza się wszystko oprócz tego że mam kilka piegów od słoneczka na twarzy, oczy mam bardziej niebieskawe niż szare, a włoski nie mają mysiego odcienia
![]() ubieram się praktycznie we wszystkie kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o makijaż to myślę że dobrze jest mi w brązach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.