Feromony - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-21, 11:11   #1
paula3
Przyczajenie

Feromony

Feromony naturalne-jak zwiększyć ich wydzielanie?
Stary 2007-08-21, 11:13   #2
monia.1987
Raczkowanie

Dot.: Feromony

tez chcialabym wiedziec
monia.1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 11:34   #3
paula3
Przyczajenie

Ta wiedza bardzo by nam się przydała. Może jakieś produkty spożywcze zwiększają ich wydzielanie...? Albo coś?

Może ktoś coś wie???
Stary 2007-08-21, 11:51   #4
ola_108
Rozeznanie

no ciekawe ciekawe
ola_108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 12:10   #5
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula3 Pokaż wiadomość
Feromony naturalne-jak zwiększyć ich wydzielanie?
majlepiej zmienić się w owada albo gryzonia, bo właśnie na te grupy zwierząt feromony działają najmocniej. Oddziaływanie na ludzi nigdy nie zostało potwierdzone w niezależnych badaniach naukowych, tzn. podejrzewa się ze moga znajdowyac się w pocie (!!!), ale ich skłąd chemiczny nie został zbadany. Problem poelga jesczez na tym,iz aby feromon zadziałał, musi zostać odebrany i rozpoznany, a z postepem ewolucji zdolnosc ta zanika - bo nby po co? mamy się obwąchiwac pod pachami??
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 12:14   #6
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
majlepiej zmienić się w owada albo gryzonia, bo właśnie na te grupy zwierząt feromony działają najmocniej. Oddziaływanie na ludzi nigdy nie zostało potwierdzone w niezależnych badaniach naukowych, tzn. podejrzewa się ze moga znajdowyac się w pocie (!!!), ale ich skłąd chemiczny nie został zbadany. Problem poelga jesczez na tym,iz aby feromon zadziałał, musi zostać odebrany i rozpoznany, a z postepem ewolucji zdolnosc ta zanika - bo nby po co? mamy się obwąchiwac pod pachami??
Przepraszam, ale muszę - Jakie to wszystko stałoby się nieskomplikowane.
Stary 2007-08-21, 12:45   #7
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale muszę - Jakie to wszystko stałoby się nieskomplikowane.
Nieprawdaż??
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 10:16   #8
paula3
Przyczajenie

Ponawiam ponawiam
Stary 2009-07-29, 14:33   #9
Ewulek23
Przyczajenie

Hej

Też sopro o tym czytałam i zastanawiałam się jak to działa dlatego zdecydowałam sie na zakup tego "specyfiku"
Dam znać za kilka dni

Edytowane przez Lorri
Czas edycji: 2011-12-16 o 20:55
Ewulek23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 05:15   #10
scarface
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewulek23 Pokaż wiadomość
Hej

Też sopro o tym czytałam i zastanawiałam się jak to działa
autosugestia
Stary 2009-07-30, 06:59   #11
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Witajcie, sama pracuje z feromonami (perfumy z feromonami) i powiem wam, że feromony dodają pewności siebie, zapach jest bardziej intensywniejszy (lecz nie aż tak bardzo intensywny) który przyciąga drugą osobę..... Nasza pewność siebie i autosugestia korzystania z feromonów też dziala jako pozytywny czynnik przyciągania.
Są jeszcze feromony które dolewa się do swoich perfum, ale na tym się kompletnie nie znam i trzeba wiedzieć co zmieszać bo zapach może się zrobić nieciekawy
Stary 2009-08-16, 11:36   #12
szugarbejb
Zakorzenienie

Jezu, Wy naprawdę nie macie co robić z pieniędzmi ...

Siedzi jeden głupol z drugim i sobie myślą - "chodź, kupimy po 5 litrów zapachów w hurtowni chemicznej, zmieszamy je w różnych proporcjach i napiszemy, że to magiczne feromony i będziemy je sprzedawać głupolom za kupę kasy !". Jak pomyśleli tak zrobili.

Naukowcom od lat nie udaje się ich odseparować od ludzkich wydzielin, nawet nie są do końca pewni czy one istnieją, a Wy się zastanawiacie czy kupić jakieś gówno ze strony internetowej. Zapach jest bardziej intensywniejszy .... taaaaak, a w jakim to języku jest ?

Jak ktoś jest nieśmiały i niepewny siebie to lepiej niech te pieniądze wyda na psychologa, który mu pomoże w przezwyciężeniu tego, bo jak się spsika odświeżaczem powietrza z napisem "magiczne feromony" to nic mu to nie da.

Jezu, to forum z każdym dniem mnie normalnie zadziwia.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 13:21   #13
Ewulek23
Przyczajenie

Hej

No więc jak już wcześniej pisałam skusiłam się na zakup feromonów a dokładnie właśnie Alchemy. Kosztowało mnie to 50 zł za 5ml. Efektu żadnego nie zauważyłam Perfumki całkiem nienajgorzej pachną ale taka kasa za tak małą ilość....

Edytowane przez Lorri
Czas edycji: 2011-12-16 o 20:57
Ewulek23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 07:07   #14
lashqueen
Raczkowanie

Swietnie napisane, szugarbejb

lashqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 11:14   #15
paula3
Przyczajenie

No może i szugarbejb ma racje,bo tak właśnie może być że wleją kilka kropelek perfum za 3 zł,wmawiają że to są feromony i sprzedają za kupę kasy.w sumie muszą jakoś zarobić na życie,a wszyscy dobrze wiemy że handel w tych czasach opiera się głównie na oszustwie. Ala jak ktoś ma pieniądze to może pozwolić sobie na testowanie takich specyfików,mimo że nic one nie dają. Choć zakup feromonów z jakiegoś specjalnego sklepu może przynieść oczekiwane efekty. Wydamy 100zł z myslą że wszyscy nas teraz pokochają,spryskamy się tym,wyjdziemy na ulicę i będzie nam sie wydawać że ktoś na nas zwraca uwagę,albo w rozmowie jest milszy niż zazwyczaj i sami jesteśmy bardziej otwarci na kontakty towarzyskie oraz pewniejsi siebie i tym właśnie wtedy przyciągamy inne osoby...wszystko leży w naszej psychice... A my później myślimy że to dzięki tym zakupionym feromonom. Do czego doszli naukowcy w tej sprawie to nie wiem,bo nie czytałam,ale dzięki za informację.
Stary 2009-09-18, 16:45   #16
jodi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Jezu, Wy naprawdę nie macie co robić z pieniędzmi ...

Siedzi jeden głupol z drugim i sobie myślą - "chodź, kupimy po 5 litrów zapachów w hurtowni chemicznej, zmieszamy je w różnych proporcjach i napiszemy, że to magiczne feromony i będziemy je sprzedawać głupolom za kupę kasy !". Jak pomyśleli tak zrobili.

Naukowcom od lat nie udaje się ich odseparować od ludzkich wydzielin, nawet nie są do końca pewni czy one istnieją, a Wy się zastanawiacie czy kupić jakieś gówno ze strony internetowej. Zapach jest bardziej intensywniejszy .... taaaaak, a w jakim to języku jest ?

Jak ktoś jest nieśmiały i niepewny siebie to lepiej niech te pieniądze wyda na psychologa, który mu pomoże w przezwyciężeniu tego, bo jak się spsika odświeżaczem powietrza z napisem "magiczne feromony" to nic mu to nie da.

Jezu, to forum z każdym dniem mnie normalnie zadziwia.
A skąd ty wiesz że jak się psiknie odświeżaczem powietrza z napisem feromon to nic to nie da?
Testowałaś? A gdzie wyczytałaś to że jest to dla nieśmiałych? Bo ja myślałam że dla wszysdkich.
jodi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-17, 15:57   #17
rotten_lilly
Rozeznanie

Tak odnośnie tematu- nie używać antyperspirantu Plaaaceeebooo. Podobno aż o zgrozo 9% populacji ma receptory w nochalku do wykrywania tego Więc nawet jakby coś to dawało to większość i tak tego nie poczuje Jeżeli w ogóle feromony ludzkie istnieją. Urban legend jak dla mnie.

Edytowane przez rotten_lilly
Czas edycji: 2011-12-17 o 16:01
rotten_lilly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-22, 19:51   #18
ulfrinn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lubelankaa Pokaż wiadomość
spam
Ktoś ci zapłacił za marketing szeptany (szemrany) czy coś cie dziś opętało, że wyrzucasz z siebie wiadomości o feromonach niczym z karabinu maszynowego i podbijasz wszystkie wymarłe wątki?

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2012-12-23 o 07:21
ulfrinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-09, 15:54   #19
netway
Przyczajenie

Ja może wypowiem się od 2giej strony, jako właściciel sklepu internetowego xxx mogę powiedzieć, że feromony działają, nie jest to "remedium na wszystko". Pomagają nawiązać kontakt i wzbudzić zainteresowanie, ale trzeba dać dużo od siebie. Największym potwierdzeniem tego jest fakt, że klienci kupują je ponownie.

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:22 Powód: reklama
netway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 18:42   #20
Blond Bond
Raczkowanie

Moim zdaniem warto. Jeśli kupuje się jakiś tani szajs z sexshopu to nie ma co liczyć na działanie Takie produkty kupuje się w sklepach do tego przeznaczonych a cena wówczas jest niemała i nie ma się co dziwić - same przeczytajcie opinie tych, którzy stosowali produkty o wysokim stężeniu feromonów, bez żadnego rozcieńczania

PS:
Posiadam dwa kody na darmową wysyłkę feromonów zakupionych w sklepie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, ważne do 8.07.2013 roku.

Jeśli ktoś by chciał proszę o napisanie na prv

Blond Bond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 14:15   #21
maciorrr
Przyczajenie

Na hasło "feromony" przypominają nam sie filmy o czarodziejskich afrodyzjakach, a potem pojawia się myśl: TO NIE MOŻE TAK DZIAŁAĆ.

I wcale tak nie działa, ale też nie jest zupełną ściemą. Tak jak wiele zdradzamy o sobie tonem głosu albo mową ciała, tak samo robimy to feromonami. "Kupne" feromony, odpowiednio stosowane, czynią ten nasz podświadomy przekaz atrakcyjnym dla większej liczby osób.xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-03-07 o 09:27 Powód: link
maciorrr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości