|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Feromony
Feromony naturalne-jak zwiększyć ich wydzielanie?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Feromony
tez chcialabym wiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ta wiedza bardzo by nam się przydała. Może jakieś produkty spożywcze zwiększają ich wydzielanie...? Albo coś?
Może ktoś coś wie???
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no ciekawe ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
majlepiej zmienić się w owada albo gryzonia, bo właśnie na te grupy zwierząt feromony działają najmocniej. Oddziaływanie na ludzi nigdy nie zostało potwierdzone w niezależnych badaniach naukowych, tzn. podejrzewa się ze moga znajdowyac się w pocie (!!!), ale ich skłąd chemiczny nie został zbadany. Problem poelga jesczez na tym,iz aby feromon zadziałał, musi zostać odebrany i rozpoznany, a z postepem ewolucji zdolnosc ta zanika - bo nby po co? mamy się obwąchiwac pod pachami??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ponawiam ponawiam
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Też sopro o tym czytałam i zastanawiałam się jak to działa dlatego zdecydowałam sie na zakup tego "specyfiku" Dam znać za kilka dni ![]() Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2011-12-16 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
autosugestia
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, sama pracuje z feromonami (perfumy z feromonami) i powiem wam, że feromony dodają pewności siebie, zapach jest bardziej intensywniejszy (lecz nie aż tak bardzo intensywny) który przyciąga drugą osobę..... Nasza pewność siebie i autosugestia korzystania z feromonów też dziala jako pozytywny czynnik przyciągania.
Są jeszcze feromony które dolewa się do swoich perfum, ale na tym się kompletnie nie znam i trzeba wiedzieć co zmieszać bo zapach może się zrobić nieciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jezu, Wy naprawdę nie macie co robić z pieniędzmi ...
Siedzi jeden głupol z drugim i sobie myślą - "chodź, kupimy po 5 litrów zapachów w hurtowni chemicznej, zmieszamy je w różnych proporcjach i napiszemy, że to magiczne feromony i będziemy je sprzedawać głupolom za kupę kasy !". Jak pomyśleli tak zrobili. Naukowcom od lat nie udaje się ich odseparować od ludzkich wydzielin, nawet nie są do końca pewni czy one istnieją, a Wy się zastanawiacie czy kupić jakieś gówno ze strony internetowej. Zapach jest bardziej intensywniejszy .... taaaaak, a w jakim to języku jest ? Jak ktoś jest nieśmiały i niepewny siebie to lepiej niech te pieniądze wyda na psychologa, który mu pomoże w przezwyciężeniu tego, bo jak się spsika odświeżaczem powietrza z napisem "magiczne feromony" to nic mu to nie da. Jezu, to forum z każdym dniem mnie normalnie zadziwia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() No więc jak już wcześniej pisałam skusiłam się na zakup feromonów a dokładnie właśnie Alchemy. Kosztowało mnie to 50 zł za 5ml. Efektu żadnego nie zauważyłam ![]() Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2011-12-16 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Swietnie napisane, szugarbejb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
No może i szugarbejb ma racje,bo tak właśnie może być że wleją kilka kropelek perfum za 3 zł,wmawiają że to są feromony i sprzedają za kupę kasy.w sumie muszą jakoś zarobić na życie,a wszyscy dobrze wiemy że handel w tych czasach opiera się głównie na oszustwie. Ala jak ktoś ma pieniądze to może pozwolić sobie na testowanie takich specyfików,mimo że nic one nie dają. Choć zakup feromonów z jakiegoś specjalnego sklepu może przynieść oczekiwane efekty. Wydamy 100zł z myslą że wszyscy nas teraz pokochają,spryskamy się tym,wyjdziemy na ulicę i będzie nam sie wydawać że ktoś na nas zwraca uwagę,albo w rozmowie jest milszy niż zazwyczaj i sami jesteśmy bardziej otwarci na kontakty towarzyskie oraz pewniejsi siebie i tym właśnie wtedy przyciągamy inne osoby...wszystko leży w naszej psychice... A my później myślimy że to dzięki tym zakupionym feromonom. Do czego doszli naukowcy w tej sprawie to nie wiem,bo nie czytałam,ale dzięki za informację.
![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Testowałaś? A gdzie wyczytałaś to że jest to dla nieśmiałych? Bo ja myślałam że dla wszysdkich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Tak odnośnie tematu- nie używać antyperspirantu
![]() ![]() ![]()
Wymianka Edytowane przez rotten_lilly Czas edycji: 2011-12-17 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ktoś ci zapłacił za marketing szeptany (szemrany) czy coś cie dziś opętało, że wyrzucasz z siebie wiadomości o feromonach niczym z karabinu maszynowego i podbijasz wszystkie wymarłe wątki?
![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-12-23 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja może wypowiem się od 2giej strony, jako właściciel sklepu internetowego xxx mogę powiedzieć, że feromony działają, nie jest to "remedium na wszystko". Pomagają nawiązać kontakt i wzbudzić zainteresowanie, ale trzeba dać dużo od siebie. Największym potwierdzeniem tego jest fakt, że klienci kupują je ponownie.
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-04-23 o 10:22 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem warto. Jeśli kupuje się jakiś tani szajs z sexshopu to nie ma co liczyć na działanie
![]() ![]() PS: Posiadam dwa kody na darmową wysyłkę feromonów zakupionych w sklepie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, ważne do 8.07.2013 roku. Jeśli ktoś by chciał proszę o napisanie na prv ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Na hasło "feromony" przypominają nam sie filmy o czarodziejskich afrodyzjakach, a potem pojawia się myśl: TO NIE MOŻE TAK DZIAŁAĆ.
I wcale tak nie działa, ale też nie jest zupełną ściemą. Tak jak wiele zdradzamy o sobie tonem głosu albo mową ciała, tak samo robimy to feromonami. "Kupne" feromony, odpowiednio stosowane, czynią ten nasz podświadomy przekaz atrakcyjnym dla większej liczby osób.xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-07 o 09:27 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.