zazdrość rujnuje życie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Jesteście zazdrosne?
BARDZO 6 16,22%
Mam umiar 20 54,05%
nie moge tego opanowac 1 2,70%
nie jestem 10 27,03%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 04:28   #1
miska123123123
Przyczajenie

Exclamation

zazdrość rujnuje życie

Witam serdecznie, chciałabym usłyszeć pare opini na temat mojej zazdrości

Nie byłam z moim chłopakiem nawet rok a już mi się o świadczył, spedza ze mna kazda mozliwa chwile, praktycznie na bok potrafi odstawic impreze lub jakies wyjscie z kolegami alby zostac ze mną jesli tylko go o to poprosze, ciągle dostaję piękne kwiaty i nie tylko, a ja jestem tak bardzo zazdrosna, o spojrzenie na kazda inna kobiete, o filmy ktore piekne kobiiety sa na nich i nie tylko, bardzi mnie to dobija psychicznie . Kazdy mi mowi ze mam chlopa z ksiezyca i wiem o tym, wierze mu. NIe boję sie że mnie zdradzi, tylko jestem zazdrosna o inne piekne kobiety, chociaz kazdy mi mowi ze mam wszystko co trzeba. Pomóżcie
miska123123123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 08:34   #2
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Dot.: zazdrość rujnuje życie

Cytat:
Napisane przez miska123123123 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, chciałabym usłyszeć pare opini na temat mojej zazdrości

Nie byłam z moim chłopakiem nawet rok a już mi się o świadczył, spedza ze mna kazda mozliwa chwile, praktycznie na bok potrafi odstawic impreze lub jakies wyjscie z kolegami alby zostac ze mną jesli tylko go o to poprosze, ciągle dostaję piękne kwiaty i nie tylko, a ja jestem tak bardzo zazdrosna, o spojrzenie na kazda inna kobiete, o filmy ktore piekne kobiiety sa na nich i nie tylko, bardzi mnie to dobija psychicznie . Kazdy mi mowi ze mam chlopa z ksiezyca i wiem o tym, wierze mu. NIe boję sie że mnie zdradzi, tylko jestem zazdrosna o inne piekne kobiety, chociaz kazdy mi mowi ze mam wszystko co trzeba. Pomóżcie
Masz niskie poczucie własnej wartości i tyle. Trzeba nad tym pracować.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 09:18   #3
euxinus
Zakorzenienie

Ciężka sprawa Terapia może. Nie wiem , czy z taką zazdrością sama sobie poradzisz. Zawsze będzie Cie gryźc. Niestety.
euxinus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 09:49   #4
maajkae
Raczkowanie

zgadzam sie. popracuj troche nad samoocena. facet nie widzi poza toba swiata wiec taka zazdrosc jest niepotrzebna. oczywiscie zawsze milo jak druga polowka jest o nas zazdrosna ale do pewnego stopnia.
pozatym zawsze znajdzie sie ladniejsza, piekniejsza (twoim zdaniem) od ciebie.. bo tak ma ladna twarz, a tamta zgrabne nogi.. ale nie o to tutaj chodzi. wazne jest to ze twoj facet nie zwraca na nie uwagi a na ciebie. i to ty jestes dla niego najladniesza i nie widzi nic oprocz ciebie.
maajkae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 13:04   #5
ewell1990
Raczkowanie

Ciężka sprawa. I nie chcę Cię martwić, ale Twój partner też nie będzie wiecznie spędzać czasu tylko z Tobą. Przyjdzie moment kiedy będzie chciał wyjść gdzieś sam/z kolegami a Twoja zazdrość o niego będzie powodować kłótnie. Jest wiele pięknych kobiet, ale to nie znaczy, że Twój narzeczony od razu Cię zdradzi. Dla niego Ty jesteś najważniejsza, to widać z Twojego opisu sytuacji, uwierz w to! To, że spojrzy na inną, ładną dziewczynę to normalne, faceci już tacy są, to wzrokowcy, natury nie zmienisz
I pamiętaj im bardziej będziesz go trzymać przy sobie, tym bardziej on będzie po jakimś czasie chciał się wyrwać. Każdy potrzebuje odrobiny wolności
ewell1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 13:30   #6
madana
Zakorzenienie

Wiesz, że to chore podejście? Pomijam, że żaden związek nie wymaga, aby odrzucić znajomych , swoje życie- głupio chłopak robi, ze tylko twoje poproszę wystarczy, by rzucił inne plany- co innego rzucić w ważnej sprawie, co innego, bo panna o zerowym poczuciu wartości.
On cię nie zdradzi, ale może zostawić, bo nikt w takim podduszeniu nie wytrzyma długo.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 13:37   #7
MartiFCB
Zadomowienie

Musisz solidnie popracować na sobą.. i w końcu docenić samą siebie i byś pewnym siebie jak i swojego TŻ. Jest masa ludzi którzy mogą Ci w tym pomóc jeżeli sama nie będziesz wstanie sobie z tym poradzić.. a jest to trudne. no ale .. powodzenia!
MartiFCB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 22:42   #8
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
Wiesz, że to chore podejście? Pomijam, że żaden związek nie wymaga, aby odrzucić znajomych , swoje życie- głupio chłopak robi, ze tylko twoje poproszę wystarczy, by rzucił inne plany- co innego rzucić w ważnej sprawie, co innego, bo panna o zerowym poczuciu wartości.
On cię nie zdradzi, ale może zostawić, bo nikt w takim podduszeniu nie wytrzyma długo.
To jej pomogłaś . Myślę, że autorka założyła wątek, bo jest świadoma, że to nie jest normalne i chce z tym walczyć, więc prosi o pomoc.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości