|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Jesteście zazdrosne? | |||
BARDZO |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 16,22% |
Mam umiar |
20 | 54,05% |
nie moge tego opanowac |
1 | 2,70% |
nie jestem |
10 | 27,03% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zazdrość rujnuje życie
Witam serdecznie, chciałabym usłyszeć pare opini na temat mojej zazdrości
![]() Nie byłam z moim chłopakiem nawet rok a już mi się o świadczył, spedza ze mna kazda mozliwa chwile, praktycznie na bok potrafi odstawic impreze lub jakies wyjscie z kolegami alby zostac ze mną jesli tylko go o to poprosze, ciągle dostaję piękne kwiaty i nie tylko, a ja jestem tak bardzo zazdrosna, o spojrzenie na kazda inna kobiete, o filmy ktore piekne kobiiety sa na nich i nie tylko, bardzi mnie to dobija psychicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: zazdrość rujnuje życie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ciężka sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie. popracuj troche nad samoocena. facet nie widzi poza toba swiata wiec taka zazdrosc jest niepotrzebna. oczywiscie zawsze milo jak druga polowka jest o nas zazdrosna ale do pewnego stopnia.
pozatym zawsze znajdzie sie ladniejsza, piekniejsza (twoim zdaniem) od ciebie.. bo tak ma ladna twarz, a tamta zgrabne nogi.. ale nie o to tutaj chodzi. wazne jest to ze twoj facet nie zwraca na nie uwagi a na ciebie. i to ty jestes dla niego najladniesza i nie widzi nic oprocz ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ciężka sprawa. I nie chcę Cię martwić, ale Twój partner też nie będzie wiecznie spędzać czasu tylko z Tobą. Przyjdzie moment kiedy będzie chciał wyjść gdzieś sam/z kolegami a Twoja zazdrość o niego będzie powodować kłótnie. Jest wiele pięknych kobiet, ale to nie znaczy, że Twój narzeczony od razu Cię zdradzi. Dla niego Ty jesteś najważniejsza, to widać z Twojego opisu sytuacji, uwierz w to! To, że spojrzy na inną, ładną dziewczynę to normalne, faceci już tacy są, to wzrokowcy, natury nie zmienisz
![]() I pamiętaj im bardziej będziesz go trzymać przy sobie, tym bardziej on będzie po jakimś czasie chciał się wyrwać. Każdy potrzebuje odrobiny wolności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, że to chore podejście? Pomijam, że żaden związek nie wymaga, aby odrzucić znajomych , swoje życie- głupio chłopak robi, ze tylko twoje poproszę wystarczy, by rzucił inne plany- co innego rzucić w ważnej sprawie, co innego, bo panna o zerowym poczuciu wartości.
On cię nie zdradzi, ale może zostawić, bo nikt w takim podduszeniu nie wytrzyma długo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Musisz solidnie popracować na sobą.. i w końcu docenić samą siebie i byś pewnym siebie jak i swojego TŻ. Jest masa ludzi którzy mogą Ci w tym pomóc jeżeli sama nie będziesz wstanie sobie z tym poradzić.. a jest to trudne. no ale .. powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.