![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Najbardziej opłacalny zawód dla kobiety?
Tak jak w tytule
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najbardziej opłacalny zawód dla kobiety?
prezes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hmmm wydaje mi sie ze prostytucja jest jednym z najlepszych platnych zawodow , nie potrzebujesz miec nawet skonczonej szkoly ... ale jest najbardziej upokazajacym i ponizajacym zawodem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to pierwsze to owszem na zachodzie ,wschodzie taka kobieta zarabia duzo ale musi miec tez cos do powiedzenia,wyksztalcenie ,jezyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Tak mialam na mysli prostytucje za granica np w Niemczech dobrze platna praca, legalna, nie koniecznie pozrzebujesz umiec jezyk , bo uwazam ze do tej pracy ona uzywa innej czesci ciala, nie musi przy niej rozmawiac.Ja nie powiedzilam ze ta praca jest latwa, to klient ja wybiera. Ta praca bardzo poniza kobiete...ja pisalam tutaj o zarobkach bo chcac nie chcac jeden klient dziennie daje jej tyle ,ile normalny przecietny czlowiek zarabia tutaj przez 8 godzin normalnej pracy. A dama do towazystwa to jakas moze roznica , chyba tylko w nazwie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prostytutka pracujaca w burdelu to zdecydowanie inna prostytucja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Żona BARDZO bogatego męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czytałam kiedyś artykuł o sponsoringu - to taka "mała prostytucja". Kobiety są paniami do towarzystwa obleśnych panów. Ów pan kupuje jej prezenty zabiera na spotkania chwali się nią płaci jej za spędzony wspólnie czas...a w domu często zostawia żonę i dzieci.
Jestem przeciwna takiej formie zarabiania pieniędzy - choć pieniądze ponoć niezłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
ja rozumie co macie na mysl , dla mnie to i tak sprzedawanie siebie ,i napewno nie jedna z tych dam do towazystko miomo wszystko sypia z klientem...... czytalam artykul na ten temat , ale nie przekonuje mnie to w 100 %
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
prawnik
ostatnio pani prawnik za prosta sprawe za ktora mozna bez procesu dostac 20 tys zł zazyczyła sobie 12tysiecy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ktos napisal ze nie sypia ? ale jednka jest roznica byc zwykla dz#@$ pracujaca w burdelu a prostytutka obracajaca sie w wyzszych sferach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja pracuje jako nauczyciel języka obcego no i na zarobki nie narzekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
chyba chcialas napisac: prostytutka pracujaca w burdelu a prostytutka obracajaca ie w wyzszych sferach. Te kobiety nic Ci nie zrobily wiec nie obrazaj ich ... sa juz wystrczajaco upokozone i ponizone przez innych. technicznie sie ta praca niczym nie rozni. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz też tak myślałam, ale to nie całkiem jest tak łatwo - pomyśl ze ta kobieta studiowała w stresie 5 lat, następnie odbyła nie mniej stresująca aplikacje 3,5 roku - a przez ten czas jej płodne lata uciekały, aktualnie pracuje w stresie i pod presja, nie mając często czasu dla najbiższych, a ustawiona bedzie w najlepszym razie po trzydziestce, (licząc iż nie miala, zadnych poslizgów czasowych po drodze) mając wyjęte 10 lat z życiorysu... cóż nie wiem czy to wymarzony zawód dla kobiet
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
To robienie tego co jest jej pasją i w czym jest najlepsza,cokolwiek to jest!
Ja poszłam tą drogą i jestem na prawdę szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
stomatolog
nie narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ma prywatny gabinet to wcale tak malo nie zarabia ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
heh, no widzisz, to jeszcze gorzej. Ale nie każdego stać na rozkręcenie prywatnego gabinetu. W ogóle to raczej dosyć skomplikowana impreza. Już lepiej zarabia stomatolog.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Dziwczyny pomóżcie!Nie zakałdam osobnego wątku bo nie ma sensu mam takie pytanie co doradziłybyście mi.prace jako fakturzystka w firmie produkcyjnej(faktury zagraniczne) czy praca w sekretariacie w gimnazjum jako referent????teraz mam taka sytauację niby nic jeszcze nie jest pewne na fakturzystke sie tam juz szkole(a studiuje resocjalizacje)PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ BO JUTRO JUZ BEDE NA ROZMOWIE W GIMNAZJUM!!!!!!!!CZEKAM I LICZE NA RADY!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawę jak cięzko lekarze pracują - dlatego też nie napisałam, ze to najlepszy zawód dla kobiety, ale jeśli chodzi o zarobki nie sądze aby była to tak duża różnica - nie każdy prawnik kończy aplikacje i nie każdy otwiera prywatną praktykę a wiec droga do zarabiania dobrych pieniędzy jest dla wiekszości z nich zamknięta.
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pani do towarzystwa natomiast wybiera sobie sama klienta. Miłego pana w średnim wieku, z którym spotkania przebiegają w sympatycznej atmosferze. Pani taka w przeciwieństwie do pań z burdelu, jest traktowana także jako rozmówczyni, towarzyszka podróży itp. Pan w średnim wieku nie szuka tylko seksu, ale też swego rodzaju odskoczni od codzienności. W takim układzie żadna ze stron nie robi krzywdy drugiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kobiety z domow publiczych pacujace na umowe czyli te'' za brama'' np w Hamburgu, oplacaja sie czyli moga spodziewac sie jakies emeryturki na starosc , czego panie do towazystwa niestety nie maja , bo to nie jest zawod chcac nie chcac .. znajac zycie , poslubi ona pozniej straszego pana i bedzie zyla na jego rachunek .. i bedac z nim , sypiajac upokaza rowniez siebie .. Zacytowalas moj fragment , w nim odnioslam sie do tego alby nie nazywac pan z burdelu brzydko , bo to sie nazywa prostytucja , bo dla mnie to jest smieszne tu Dzi*** z burdelu , a tu jakas dama do towazystawa .. trsoszke szacunku , Dzieki tym kobieta nie jedna kobieta nie pracujaca w tych dziedzinach ma spokoj , bo gdyby nie bylo burdelow , domow publicznych , bylo by 100 razy wiecej grwaltow , bo Ci erotomani musza sie gdzies wyzyc , normalne kobiety zaczepiane byly by na ulicach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
stewardessa
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może lepiej wróćmy do tematu... ![]() Wiedziałam ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Ja nie mowie ze jest tak na 100 procent bo gwalcieciela sa i beda .. chodz mi o to ze potrzebne sa takie miejsca gdzie facet w razie potrzeby nmozes sie zglosic, nie kazdy facet ma kobiete, nie jeden facet ma malo , a niestety to jest natura... mezczyni potrzebuja wspolzycia , wiec lepiej dla nas ze pojda do takiego domu publicznego niz zeby zaczepiali nas na ulicach..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.