|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Depilacja trwała - skuteczne urządzenia
Cześć
![]() Zakładam kolejny wątek tego typu, ponieważ przeglądałam długo wizaż o laserach, ale nie znalazłam odpowiedzi. Wiele wypowiedzi tutaj brzmi jak reklama danego salonu. Mam problem natury hormonalnej i potrzebuję zlikwidować niechciane włoski na brzuchu i klatce piersiowej, są ciemne i dość długie, widoczne. Jak już mam wydać pieniądze na taki zabieg to chcę, żeby był jak najbardziej skuteczny. Słyszałam, że IPL nie przynosi dobrych efektów? Na co zatem się zdecydować, gdzie szukać? Dodam, że mieszkam w okolicy Wrocławia i to tam bym się zdecydowała na taki zabieg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Depilacja trwała - skuteczne urządzenia
Light Sheer
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
http://dermamed-estetica.pl/depilacja-wroclaw/
Tutaj niby robią epilację IPL ale 2 generacji i to jest podobno skuteczniejsze? jaka jest różnica między właśnie Light Sheer a tym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem warto się umówić na konsultację, nawet w kilka miejsc (w większości są darmowe) i posłuchać argumentacji, zrobić próbę laserową i zobaczyć co będzie najlepsze. Wydaje mi się, że ciężko podjąć decyzję co będzie najlepsze bo każdy poleca swój sprzęt ale ja decydując się na jakiś zabieg biorę pod uwagę, który sprzęt ma certyfikaty, czy badania kliniczne skuteczności, czy za granicą używa się taki rodzaj sprzętu itd. albo warto zapytać jakiegoś zaprzyjaźnionego lekarza nie związanego z żadną kliniką czy słyszał o tym czy o innym urządzeniu
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Daj znać jak się zdecydujesz i jakie będą efekty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.