|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ratunku! Jestem skinnyfat
Jak w temacie. Jestem skinnyfat. Waże obecnie 50 kg przy 159 cm wzrostu, chciałabym zejść do 47 kilo, bo wtedy czuję się najlepiej, ale to nie rozwiązuje problemu, bo chociaż schudłam już 6 kg to nadal mam brzuch jak mały balonik. Niby w pasie na razie w miarę bo 67 cm, ale pod spodem w brzuchu już 10 cm więcej w obwodzie.
Co zrobić by zrzucić ten brzuszek? Jasne, że ćwiczyć, ale problem w tym ze mój trening w tej chwili to główinie kardio (bieganie, rower, pływanie). No i zupełnie nie wiem co zrobić z zapotrzebowaniem kalorycznym, niby skoro ćwicze to powinnam jeść więcej ale jak licze na kalkulatorach kalorii to nie che mi wyjsć nigdy wiecej niż 1500 dzinnie co jest chyba mało... A może warto iść do dietetyka albo trenera personalnego, tylko jak trafić na dobrego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ratunku! Jestem skinnyfat
Brzuch robi się w kuchni. Ważne jest to co jesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To niby wiem, ale nie mam pomysłu co niszczy zmodyfikować w diecie. Gotuje zdrowo, jem 5 posiłków dziennie. Przykładowe posiłki moje to
1. banan i szklanka malin 2.sałatka z warzywami i lososiem pokropiona oliwa z oliwek 3.zupa krem z warzyw z pestkami z dyni i słonecznika 4.kawałek piersi kurczaka gotowany na parze, kilka rozyczek brokuła i 5 łyżek kaszy jaglanej 5.2 kromki pełnoziarnistego chleba z szynką, masłem i warzywami surowymi Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
na skinny fat focus T25
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja w tej chwili tylko biegam i brzuszek mam minimalny ( wyższa o 3 cm, talia 64 cm, waga 1kg więcej) - a po dwóch ciążach może nie było źle ale odstający był jak we wczesnej ciąży ale spożywczej
![]() Na brzuch po 1 ciąży a6w - bardzo szybko dał efekty ale u mnie skutkiem ubocznym były migreny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.