SKOK na Kasę czyli jak wygląda Marketing - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 16:23   #1
deSawa
Przyczajenie

SKOK na Kasę czyli jak wygląda Marketing

Moja praca w Kasie Stefczyka polegała na marketingu.Siedziałam przed internetem i na wielu forach pisałam pochlebnie o Skokach.Umieszczałam wpisy na wp.pl onecie ale i na Babskim świecie ,ale głównie na Gazeta.pl i internetowym wydaniu Dziennika Łódzkiego.
Pisałam np.,, jedynym polskim bankiem jest Skok to dobra firma , której ufają Polacy'' lub ,, Banki są złe tylko w kasach nikt cię nie oszuka, są niskie procenty i ludzi traktują fer'' Czemu to piszę ?Już tam nie pracuje.To raz .Dwa chciałam przeprosić tych , ludzi ,że wmawiałam taką szmirę .Trzy podzielić się bo pewnie nie wiecie , że coś takiego istnieje.Robiłam tak bo dostawałam za to kasę to się nazywa marketing.
deSawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 16:49   #2
201604191001
Konto usunięte

Dot.: SKOK na Kasę czyli jak wygląda Marketing

Cytat:
Napisane przez deSawa Pokaż wiadomość
Moja praca w Kasie Stefczyka polegała na marketingu.Siedziałam przed internetem i na wielu forach pisałam pochlebnie o Skokach.Umieszczałam wpisy na wp.pl onecie ale i na Babskim świecie ,ale głównie na Gazeta.pl i internetowym wydaniu Dziennika Łódzkiego.
Pisałam np.,, jedynym polskim bankiem jest Skok to dobra firma , której ufają Polacy'' lub ,, Banki są złe tylko w kasach nikt cię nie oszuka, są niskie procenty i ludzi traktują fer'' Czemu to piszę ?Już tam nie pracuje.To raz .Dwa chciałam przeprosić tych , ludzi ,że wmawiałam taką szmirę .Trzy podzielić się bo pewnie nie wiecie , że coś takiego istnieje.Robiłam tak bo dostawałam za to kasę to się nazywa marketing.
Raczej mało jest takich osób. Ale to miłe.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 16:55   #3
maacieek
Zakorzenienie

Acha.

Swoją drogą nie wiem jak można wierzyć, że bank jest gorszy od takiego skoku, który nawet chyba nie jest ujęty w BFG.
And had a really, really, really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 16:57   #4
I am Rock
lokalna gwiazda

Mamy cię rozgrzeszyć?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 17:29   #5
deSawa
Przyczajenie

Nie miałam pracy większość z was tak by postąpiła .
Stary 2014-09-21, 17:49   #6
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Ok, ja i tak nigdy nawet nie myślałam nad tym, żeby korzystać z jakiejkolwiek usługi SKOK.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 17:58   #7
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
Ok, ja i tak nigdy nawet nie myślałam nad tym, żeby korzystać z jakiejkolwiek usługi SKOK.
też nie myślałem nigdy nad ich ofertą bo dalej mimo nadzoru uważam ich za drugi Amber Gold który prędzej czy później się zawali, zresztą niektóre oddziały już się walą.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 18:17   #8
deSawa
Przyczajenie

strasznie upolitycznione widziałam ile razy do szefa Gajda albo Grabowski przychodzili radni z pisu
Stary 2014-09-21, 19:40   #9
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość
Swoją drogą nie wiem jak można wierzyć, że bank jest gorszy od takiego skoku, który nawet chyba nie jest ujęty w BFG.
Ależ oczywiście, że SKOKi (nie tylko Stefczyka) podlegają pod BFG. KNF także "panuje" nad nimi tak samo jak nad bankami
Stary 2014-09-22, 08:53   #10
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście, że SKOKi (nie tylko Stefczyka) podlegają pod BFG. KNF także "panuje" nad nimi tak samo jak nad bankami
Dopiero niedawno Komorowski zrobił nadzór nad Skokami Wcześniej nie było można .Pis był przy władzy.Samą ustawę o Skokach podpisał Lech Kaczyński a prezesem był Bierecki- senator Pis one oszukały więcej ludzi niż Amber Gold -były pod ochroną rządową.Słyszeliście o facecie , który przegrał sprawę bo płacił za długi córki , która wyjechała za granicę.Tylko on córki nie miał.Pewien facet został -podpięty pod sprawę miał takie samo nazwisko ,adres zamieszkania .......kiedyś pesel nie obowiązywał.Również sprawę przegrał

http://www.polityka.pl/tygodnikpolit...ksemburga.read
alaba71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 11:16   #11
201607050913
Konto usunięte

Co ja wypisywalam juz o roznych produktach no nic, taka praca byla a nie inna
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 11:30   #12
Fleur_D
Zakorzenienie

Przecież te teksy od razu pachną ściemą. Widać, że nie znają się tam na marketingu.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:46   #13
alaba71
Raczkowanie

W skokach nie znają się na marketingu?Pamiętacie bilbordy reklamowe Lecha Kaczyńskiego były takie same tylko zmieniono słowa
Stary 2014-09-22, 13:49   #14
vanniaa
Zadomowienie

Super, ale co w zwiazku z tym?
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 16:41   #15
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Nie miałam pracy większość z was tak by postąpiła .
pewnie ja bym tak zrobiła
Stary 2014-09-22, 16:46   #16
Kalini
Zakorzenienie

Każdy kto sprzedawał jakiś chłam przez telefon też ma pewnie wyrzuty sumienia. Ja czasem po dniu pracy miałam mdłości, że tyle osób naciągnęłam na kiepskiej jakości towar. Wielkie kwoty to nie były, ale to i tak straszne. Jakiś rok temu też miałam sprzedawać "cudowne plastry", ale uznałam, że jednak już nie dam rady, tym bardziej, że produkt był kierowany do starszych osób.
Młodzi ludzie, którzy szukają pracy muszą często decydować się na takie rzeczy...
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 17:25   #17
deSawa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Każdy kto sprzedawał jakiś chłam przez telefon też ma pewnie wyrzuty sumienia. Ja czasem po dniu pracy miałam mdłości, że tyle osób naciągnęłam na kiepskiej jakości towar. Wielkie kwoty to nie były, ale to i tak straszne. Jakiś rok temu też miałam sprzedawać "cudowne plastry", ale uznałam, że jednak już nie dam rady, tym bardziej, że produkt był kierowany do starszych osób.
Młodzi ludzie, którzy szukają pracy muszą często decydować się na takie rzeczy...
to nie to samo naciąganie na kupno np.telefonu a pożyczka na 45% bo taki procent obowiązuje w Skokach a firma windykacyjna z Luksemburga potrafi ci zabrać konfitury jeśli nie masz nic cennego w domu.
Stary 2014-09-22, 17:30   #18
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
a firma windykacyjna z Luksemburga potrafi ci zabrać konfitury jeśli nie masz nic cennego w domu.
to spółka-córka firmy.
i to wszystko senatora PiS...
Stary 2014-09-22, 17:32   #19
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
to spółka-córka firmy.
i to wszystko senatora PiS...

a niby SKOKI SĄ POLSKIE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 19:49   #20
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alaba71 Pokaż wiadomość
a niby SKOKI SĄ POLSKIE
no bo są
Skok Stefczyka to Polska firma, a to że ma sporo spółek-córek najczęściej w rajach podatkowych w Luksemburgu, Kajmanach itd to mało ważne w końcu nie ważne gdzie leży kasa, ważne kto z niej korzysta a korzysta PiS bo to ich bank w całości, w końcu senator PiS (właściciel SKOKów) to ich dobry kumpel z czasów PC, gdy PC padło a szybko powstały SKOKi to cała rodzinka PC miała ciepłe posadki, dlatego też tak PiS walczył aby SKOKi nie podlegały pod nadzór finansowy.
Stary 2014-09-22, 21:26   #21
Fatalida
Raczkowanie

Wg mnie tu bardziej niż o temat samego SKOKu chodzi zwrócenie uwagi na maniplację marketingiem szeptanym. Czytanie opinii internauty nt. danego produktu ktory zdaje się być zdaniem jakiegoś człowieka może być niczym innym jak czytaniem marketingowej bajeczki pozorowanej na coś zwyczajnego,prawdziwego.
Stary 2014-09-23, 06:50   #22
Asienka187
Zakorzenienie

Niestety wiele firm tak robi. Tak samo jak się wejdzie na portal z opiniami o lekarzach. Ktoś ma złe opinie i nagle jakimś cudem w ciągu miesiąca staje się super lekarzem i zbiera same komplementy.
Stary 2014-09-23, 07:26   #23
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Niestety wiele firm tak robi. Tak samo jak się wejdzie na portal z opiniami o lekarzach. Ktoś ma złe opinie i nagle jakimś cudem w ciągu miesiąca staje się super lekarzem i zbiera same komplementy.
Właśnie idziemy p. do sklepu a tam ogromny dyplom i napis wyróżnienie w konkursie na najlepszą jakość produktów tylko takiego konkursu nigdy nie było a oni sami sobie zrobili dyplom.Kiedyś o tym mówili w telewizji

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Przeczytałem np. to

http://www.polityka.pl/tygodnikpolit...dytu-skok.read

i to

http://www.polityka.pl/tygodnikpolit...dytu-skok.read

oraz to

http://wyborcza.pl/1,76842,12381063,Kreta_hi storia_unikania_kontroli_ przez_SKOK_i__Po.html#TRr elSST#ixzz2gCLDach5

Neewsweek również ostatnio pisał o Skokach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-23, 21:38   #24
Fatalida
Raczkowanie

Cytat:

I to mnie irytuje w przeogromnych pokładach sieci. Można znaleźć wieeele informacji, ale nigdy nie wiadomo czy ktoś rzeczywiście chce podzielić się wiedzą zgodną z rzeczywistością, czy usiłuję zrobić nas w konia przez marketingową gadkę np. szukasz recenzji nowego podkładu, na znanym blogu znajdujesz recenzje gloryfikujące a później się okazuje że blogerka tak pisze bo ma za to kasę
Stary 2014-09-24, 14:58   #25
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fatalida Pokaż wiadomość
I to mnie irytuje w przeogromnych pokładach sieci. Można znaleźć wieeele informacji, ale nigdy nie wiadomo czy ktoś rzeczywiście chce podzielić się wiedzą zgodną z rzeczywistością, czy usiłuję zrobić nas w konia przez marketingową gadkę np. szukasz recenzji nowego podkładu, na znanym blogu znajdujesz recenzje gloryfikujące a później się okazuje że blogerka tak pisze bo ma za to kasę
Mamy internet.............może my mówić co chcemy ...............tyle komentarzy , takie możliwości najgorzej to kiedy w 100% SIĘ ZAUFA TAKIEJ OPINII wg. mnie zanim się np. weźmie pożyczkę powinno się sprawdzić wiarygodnośc.Fakt kiedyś nie można było sprawdzić wiarygodności SKOK-U bo wszystko było zamiatane najgorzej jak media są państwowe i wszystko zależy od zdania polityka
Stary 2014-09-24, 15:18   #26
I am Rock
lokalna gwiazda

Internetowi nie można wierzyć. Miałam problem z pewną instytucją i według netu stałam na straconej pozycji. A jednak sama doprowadziłam do pozytywnego zakończenia. I otworzyły mi się oczy na pewne sprawy.
Z jednej strony ktoś coś zachwala, z drugiej zniechęca, że nie ma co walczyć, bo i tak nic się nie ugra. Gdybym uwierzyła, że moja sprawa jest nie do załatwienia, to bym jej nie załatwiła.
Każdy bank czy towarzystwo ubezpieczeniowe jest nastawione na zysk i przede wszystkim trzeba patrzeć, co się podpisuje.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-24, 15:57   #27
alaba71
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Internetowi nie można wierzyć. Miałam problem z pewną instytucją i według netu stałam na straconej pozycji. A jednak sama doprowadziłam do pozytywnego zakończenia. I otworzyły mi się oczy na pewne sprawy.
Z jednej strony ktoś coś zachwala, z drugiej zniechęca, że nie ma co walczyć, bo i tak nic się nie ugra. Gdybym uwierzyła, że moja sprawa jest nie do załatwienia, to bym jej nie załatwiła.
Każdy bank czy towarzystwo ubezpieczeniowe jest nastawione na zysk i przede wszystkim trzeba patrzeć, co się podpisuje.

Zgadza się podobno w Skokach było coś takiego ........małymi literkami , że trzeba płacić za sprawę sądową jeśli byśmy ją wytoczyli ......dokładnie nie wiem jakich słów tam użyto -w jakiejś gazecie kiedyś opisywali

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 17:58   #28
alaba71
Raczkowanie

Niedawno okazało się, że Skoki chcą wykiwać Kaczyńskiego tyle lat ich popierał ,brat podpisał ustawę o skokach lobbowali je pomagali , ochraniali ....a co teraz http://polska.newsweek.pl/forum/grze...tml?cid=347661
Stary 2014-09-25, 18:29   #29
zuz123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alaba71 Pokaż wiadomość
Niedawno okazało się, że Skoki chcą wykiwać Kaczyńskiego tyle lat ich popierał ,brat podpisał ustawę o skokach lobbowali je pomagali , ochraniali ....a co teraz http://polska.newsweek.pl/forum/grze...tml?cid=347661
no nie wiem...moim zdaniem na informacje o Skokach i Kaczynskim z Newsweeka trzeba patrzec z duza dozą sceptycyzmu i tak samo jesli chodzi o druga strone (telewizja trwam itp.)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

wymiana
zuz123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-26, 06:42   #30
alaba71
Raczkowanie

Ja napisałam z Neewsweeka ale pisały o tym portale wp.i onet Dziennik Łódzki i pewnie wiele innych
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości