|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zolte paznokcie
witam, od pewnego czasu mam problem, z zoltymi paznokciami, a dokładnie, chodzi tylko o dwa, u stop. Probowalam juz wybielac je, cytryną, sodą i nic... Bolą mnie, jak np o cos sie walne, albo po 12 godzinnej pracy, kiedy czuje ze moje buty sa za male. Swego czasu chodzilam w pracy w balerinkach ( takie wymogi) wtedy najgorzej mnie bolały. Jak blizej się przyjze, to np na jednym jest linia taka jakby załamana, wzdłuz, dodam ze tez bardzo słabo rosną, po miesiącu nawet nie obcinania, nie widze roznicy. Nie bardzo wiem co to jest. Zalaczam zdjęcie i czekam na odpowiedzi, z góry dziękuje i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zolte paznokcie
mnie od balerinek też często bolą palce... ale to po prostu jakoś noga się tak układa że przesuwa się do przodu... jednak zmian na paznokciach żadnych nie miałam... skonsultuj to z lekarzem. Skora objawia się to również tym ze paznokcie nie rosną to może być to jakaś większa przyczyna niż uraz mechaniczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.