|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kasowanie recenzji w KWC.
Witam wszystkich.
Bardzo często zdaża się, że napiszę recenzję jakiegoś kosmetyku, a na następny dzień jej po prostu NIE MA. Dodam, że najczęściej są to opinie negatywne na temat produktów posiadających dobre oceny na KWC (np. szampon babydream oceniałam 3 razy i za każdym razem opinia znikała). Zauważyłam to ponieważ tak się ostatnio złożyło, że wiele kultowych kosmetyków mi wybitnie nie służy. Produkuję się, a przyrost moich recenzji jest zerowy. Chyba o to tutaj chodzi, by każdy mógł wyrazić swoją opinię...? Oczywiście w żaden sposób nie naruszają one regulaminu. O co chodzi ja się pytam? Skutecznie zniechęca mnie to do dalszej współpracy z wizażem (a podejrzewam że nie tylko ja mam taki problem). Czy ktoś jest w stanie mi to wyjaśnić i najlepiej - zapobiec takim sytuacjom? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kasowanie recenzji w KWC.
Szampon BabyDream jest produktem dla dzieci i, o ile możesz chwalić jego dodatkowe właściwości , jako szamponu dla dorosłych, to nie możesz mu obniżać oceny za to, że nie działa na dorosłą osobę tak, jak ona by sobie tego życzyła, bo nie jest to przeznaczenie tego kosmetyku. Regulamin KWC sobie poczytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem wiekszosc osob recenzujacych nie jest dziecmi a im nikt postow nie usuwa. poza tym skoro szampon wysusza skore to tym bardziej nie polecalabym go dla dzieci.... pozywywne opinie osoby dorosle pisac moga, a negatywnej juz nie. sztuczne naciaganie ocen, totalne dno.
wiele osob uzywa tez kosmetyki do cery odwodnionej majac np tlusta i tez obnizaja oceny. takich postow nikt nie usuwa, wiec nadal nie rozumiem. recencje np. tuszy do rzes też mi znikaja. ciekawe jakie to ma wyjasnienie? Edytowane przez Pani_Zo Czas edycji: 2013-02-20 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Usunęliśmy 3 Twoje recenzje, we wszystkich przypadkach powód jest taki:
"Powód usunięcia recenzji: recenzja produktu skierowanego do innej grupy konsumentek (inny wiek, rodzaj cery itp.)" Wszystkie dotyczą produktów dla dzieci, które oceniasz jako bezpośrednia użytkowniczka. Nie widzę w systemie usuniętych recenzji tuszu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.